Ratkaiseva peli! no ONPA jännää. Tuomarin lisähuomautus: lollotilollonlollolloo

No niin Arto ja kakarat osuvat vihdoin redinappuloihin!

Kentällä:

koksu - epäilys - pwnager - lirppu
Pappis - Dufva - peipi - aki

1:02 Pj aloittaa taas vahvasti. Muutama hyvä hyökkäys saadaan rakenneltua, ja sitten Lirppu roikottaa b-pisteeltä veskarin rällän kautta yläkokkolaan!

*** 1-0 Lirppu (Pwnager, Epäilys)

Leijonat hyökkäää hyvin 2:40, kiekko liikkuu. Aki saa rännipallon ja peipi tekee maskia. Etukulma ammottaa ja sinnehän se menee!

*** 1-1 Aki (Dufva, peipi)

Nyt Leijonat saa oman pelinsä rullaamaan. 1vs1 peipi vs koksu ja oooh koksulle koko ruokalista!

Ei vaihtoja.

Hienosti pyörii leijonien syöttöpeli, mutta peipi hätäilee itsensä veskarin alueelle aivan erän alussa.

27 sek. Nyt ei Leijonat jaksa enää puolustaa. Pwnager tarjoilee toimistoltaan maaliviivan takaa epäilykselle joka niittaa etuylänurkan puolelle.

*** 3-2 Epäilys (Pwnager)

4:11: Masta luistelee pappiksen tilalle.

Leijonien peli on nyt vaikeaa. 2 tappiota alla ja jälleen kerran viimeiseen, kolmanteen, RATKAISEVAAN erään tappioasemassa! Jos olisin Masta, olisin jo pyörtynyt.

Pelijengi: saves 1, poss 46%
Leijonat: saves 1, poss 53%