PelijengiPelijengi - Pohjolan LeijonatPohjolan Leijonat 2-1

Masta 0+0=0
Pappis 0+0=0
peipi 0+1=1
sieni 1+0=1

Kello on hitusen yli yhdeksän illalla,kun Pelijengi kohtaa Pohjolan Leijonien miehistön jotka ovat vieneet aiemmat pelit.Pelistä sen verran,että Leijonilla on omasta mielestäni parempi hyökkäys tai ainakin hyökkäävämpi kokoonpano ja taas Pelijengillä on muutama maalihai,joilta nähdään varmasti pari pönttöä. Pelijengi aloittaa seuraavasti:
Lirppu-PWNAGEr-koksu-Epäilys

Pohjolan Leijonat aloittaa seuraavasti:
Aki-peipi-Pappis-Dufva

Ottelun alku lähti Pelijengin vankalla painostuksella ja ajassa 01:46 PWNAGEr saa keskeltä vetopaikan jonka huuveri nappaa hyvin maskintakaa.Pohjolan Leijonat lyö muutaman tylyn päätykiekon rauhoittaakseen peliä.
04:21 Pelijengi jatkaa hyviä otteitaan ja PL:n pakit saa välillä ottaa kiakkoa maaliviivalta,kun molari on pelattu ulos välillä Lirpun välillä PWNAGERin toimesta.
05:39 1-0 PWNAGEr (Epäilys,Lirppu)
-Sieltä se odotettu maali tuli,joka oli haistettavissa alkuerän paineesta asti. YV-hyökkäys ja siitä varmasti PWNAGErin tarkkakuti .

*** Pelijengi saves 0 poss: 49%
*** Pohjolan Leijonat saves 4 poss: 50%

01:24 2vs1 hyökkäys,mutta ei maalia. Leijonat puskee ryminällä vastahyökkäyksistä,kun Pelijengi hakee lisää johtoa välillä jopa pakkien toimesta.
03:56 Masta hyppää aitiosta kentällä.

*** Pelijengi saves 0 poss: 65%
*** Pohjolan leijonat saves 3 poss: 34%

Kuten vedoista näkee Pelijengi vie ottelua,mutta 1 erä jäljellä ja siinä voi tapahtua mitä vain. Pelijengin viltti ei pääse kentälle ollenkaan??
00:19 Lirpulla tyhjämaali abaut nollakulmasta mutta tolppaanhan se osuu. \\\"Klop!\\\"
monesko tolppa jo aasijengiltä
Erää pelattu reilu minuutti ja Pelijengi latoo pitkää. Mitä Arto mahtaa miettiä joukkueensa otteista.. Lipsuuko voitto käsistä? Katso seuraava ottelu.
*** Icing by Pelijengi
Pelijengi alkaa hutiloimaan hyökkäyspäässä ja Pohjola saa vastahyökkäyksiä.koksu pelannut hyvää peliä.
05:46 1-1 Aki (peipi,Dufva)
-Hienosti pojat painosti ja ansaittu maali loppukiriin. Jatkoaikaa odotellessa.

*** Pelijengi saves 1 poss: 57%
*** Pohjolan Leijonat saves: 7 poss: 42%

********** 1. Jatkoerä **********

Nyt alkoi jatkoerä. Tästä lähtee Golden Goal meininki. Molemmat joukkueet ovat kerenneet lyömään yhdet pitkät ennen kuin minuutti pelattu. Taitavaa kiekon siirtelyä Pelijengiltä keskialueella. Vedot puuttuvat. \\\"Tää on play-off kiakkoo!\\\" Aki hakee kyttää vähän väliä,mutta koksu seuraa häntä kun hai laivaa.

*** Pelijengi saves 0 poss: 53%
*** Pohjolan Leijonat saves: 2 poss: 46%

ompa mielikuvituksetonta peliä
-> Larifari osui asianytimeen.
Vähän varovaista peliä ja vedot jäivät pois

********** 2. Jatkoerä **********

Joku laukoo katsomosta kommentin,että Mastalla tärrää :D.
02:22 Dufva nousee petumaisesti keskeltä ja avaa rauhallisesti peipille,mutta tulosta ei tule vielä.
03:08 Epäilys nousee hyvin ja etukulma aukeaa mutta Masta peittää vedon.

*** Pelijengi saves 1 poss: 48%
*** Pohjolan Leijonat saves: 1 poss: 51%

Tämä ei todellakaan ole yleisöystävällistä kiakkoo?? Vetoja nyt pliis. \\\" jos ei koita ei voita\\\"

********** 3. Jatkoerä **********

00:12 2-1 koksu (PWNAGEr)
-Ottelu päättyy aivan tylyyn omanpään virheeseen josta Pelijengin kaverit kiittää ja kuittaa päästässeen onetimeriin.

*** koksu, Todella hyvä peli puolustuksen lukkona ja tämä mies teki myös voittomaalin

** PWNAGEr, tehot 1+1 armoton raataja ja taklas paikan tullen!

* peipi, ihan hyvä esitys oli varmaankin paras Pohjolan Leijonien pelaajista.