Hocke 0+1=1
Niksu 0+0=0
Tunski 1+0=1
Väinämö 0+0=0

04:59 1-0 Letti (Sekka - Lac) loistava laita pelaaminen jällein ja Lacin vedon maaliin perseellään ohjaa Letti.

Saves, SSK:2 HCK:2
Poss, SSK:43 HCK:56

Erästä: Heti erän alkuun Kauhava saa paikan ja Hocke on siirtää Kauhavan 10 sekunnin jälkeen johtoon. 02:29 ovelan laita pelaamisen jälkeen Lac pyöräyttää Letin vetopaikkaan, joka vetää ensimmäisellä kosketuksella, mutta KVAn moke vetää pidemmän korren. Vastahyökkäyksestä Niksu pääsee kokeilemaan kahteen kertaan, mutta ekalla keralla edessä on Sekka ja toisessa Ookke. Hurlumhei jatkuu ja seuraavasta hyökkäyksestä Lacilla on paikka iskeä tasoitus, siinä onnistumatta. 04:59 1-0 Letti (Sekka - Lac) loistava laita pelaaminen jällein ja Lacin vedon maaliin perseellään ohjaa Letti. Maalin jälkeinen vaihto on tuskainen SSK:lle, kun Väinämö ja Hocke pääsevät kokeilemaan vetoja läheltä, mutta maalille asti kudit eivät yltäneet.

00:40 2-0 Letti ( - ) Hieman onnekas nykäisy maaliin jorman ahdistellessa

Saves, SSK:7 HCK:1
Poss, SSK:51 HCK:48

Erästä: Erä alkaa erittäin terävästi ja Hocke pääsee kokeilemaan kahdesti pakkien ohistusta, huonolla tuloksella. SSK rakentaa huolella hyökkäystä ja kiekko käy jokaisella äijällä ennekö Letti survoo sen sisään. 00:40 2-0 Letti ( - ) Hieman onnekas nykäisy maaliin jorman ahdistellessa. Hyökkäyksiä satelee päästä päähän tasaiseen tahtiin ilman kunnollisia paikkoja kunnes reilut kaksi minuuttia oli pelattu, kun Lac ryöstää Väinämöltä kiekon ja toimittaa heti Letin Sekan kanssa 2vs1-hyökkäykseen jossa Letti päätyy omaan ratkaisuun ja veto on hyvä, mutta moG ottaa hanskalla game saverin. 03:13 alkaa KVAn tapahtumasarja, kun ensiksi Väinämö pääsee kokeilemaan SSK kassaria ja heti perään pienestä kulmasta ratkaisua koittaa Hocke. Loistava aloitus josta Hocke pääsee suoraan vetopaikkaan, mutta etukulmaan suuntautunut veto jää räpylään. SSK ottaa kiekon haltuun 4 minuutilla ja on luoda kunnon paikan jällein hyvällä laita pelaamisella, mutta Hocke blokkaa Sekalta kiekon siniseltä ja Kauhava pääsee hyvään vastahyökkäykseen josta vieläkään ei saada tulosta. Viimmeisellä 15 sekunnilla nähdään tilanteet molemmissa päissä, mutta Letin veto menee ohi ja Hocken veto suoraan pakin blokkiin.

Erikoista: Näytti, että yli puolet Kauhavan vedoista pysähtyivät SSKn blokkeihin, mutta silti 7 torjuntaa sissien mokella.

Amado veikkaa ottelusarjan päättyvän 3-1 sisseille

maaliton

Saves, SSK:3 HCK:2
Poss, SSK:37 HCK:62

Erästä: Erään SSK ei tee vaihtoja vaan Scott saa purra tuppea, mutta Kauhava vaihtaa kultaranne-Niksun kentälle Väinämön tilalle. 01:05 2-1 Tunski (jorma - Hocke) Tunski tunaroi aijemmin mahdollisuuden 2vs1-hyökkäykseen liian aikaisella rämpytyksellä, mutta hyvin karvattuaan takasi kiekko jää pomppimaan maalin eteen ja siellä Tunski on kärkkäänä ja kaventaa tilanteen 2-1! 2 minuutin kohdalla Sekka tekee kuolemaa, toivottavasti JYPille ei käy huomenna samoin. Pienen ihmettelyn jälkeen peli jatkuu ja Scott hyppää kentälle. Pelikello pysähtyy aikaan 03:24 Letin violenttiin. Erä tähän mennessä on näyttänyt sen, että SSK on ruvennut puolustamaan tarkemmin ja koittaa varjella johtoaan. Kauhavan peliin on tuonut paljon uutta .jorma. joka istutettiin Väinämön tilalle ypeeksi. Violentin jälkeen Kauhava jatkaa painostamista, mutta aina on edessä Ookke tai Sekka joka tuli kentälle takaisin violentin aikana. Viimmeinen minuutti käynnistyy Letin määrämittaisella keskialuulle ja Tunski rupeaa puskemaan kohti sumppua. Vihdoin Kauhava saa pelattua kiekon maalille ajassa 05:25 jolloin he ottavat myös moken pois. Jaa Väinämö kusee ja rämppää tarpeeksi ja moke palaa luukulle. Hocke antaa miehelle uuden mahdollisuuden, mutta TAAS kämmi ja moke palaa luukulle, väinämö nuq plz? Viimmeisellä sekunnilla Lac pelaa vielä Lettin läpiajoon mutta päätypleksit kolisee
Tuomari: ilu81
Lisätty: 14.03.2008 00:36