kanapoika 0+0=0
ritu 0+0=0
t0mipii 2+0=2

HautausmaaTarkastajat 1-2 Kanat (1-1, 0-1, 0-0)

Hautuumaa johtaa ottelusarjaa (säälärisarjaa) 1-0 ja voitolla he etenevät seuraavalle kiekalle.

1. erä:

Ottelu saa räväkän alun kun Kanojen maalilla on pientä pörinää ja Rocka onnistuu tökkäämään pikkumustan vitosreiästä pömpeliin.

01:05 1-0 Rocka (outopekka, Sul0)

Kanat lähtee takaa-ajoon ja ensimmäinen hyvä paikka tulee Ritualille, joka pääsee nokikkain Hooteemoken kanssa, mutta rannari ei löydä tietään maaliin. Seuraavana koittaa lärvi, mutta veto menee etunurkalta ohi. Sama mies tuo kiekon maalin takaa ylös ja saa ohjattua sen Ritualin ja HT-pakin avustuksella häkkiin.

03:18 1-1 lärvi (Peso)

Tämä jälkeen Kanat painosti vimmatusti, mutta HT vetäytyi oman maalin eteen eikä Kanoilla ollut asiaa lisäosumiin. Tiukkaa vääntöä, josta kertovat tilastot:

poss.: 49% - 50%
saves: 0 - 1

2. erä:

Toiseen erään lähdettiin kyttäillen eikä maalipaikkoja nähty käytännössä yhtään ennen kolmen minuutin täyttymistä, jolloin Kanat pääsi HT:n päätyyn pyörittelemään. Vahva kiekonkäsittely antoi lärville mahdollisuuden nousta maalin edustalle ja rämppäilyn jälkeen kiekko toistamiseen Tarkastajien maaliin.

09:22 1-2 lärvi

Maalin jälkeen HT oli pakotettu nostamaan rivejään, mutta hyökkääminen oli pääsääntöisesti heikkoa ja mielikuvituksetonta.

poss.: 54% - 45%
saves: 3 - 2

3. erä:

Kolmas erä ei pelillisesti yllätyksiä tuonut, tarkkaa puolustusta ja keskialueen miehitystä. Kanojen paras veto kilpistyi tolppaan kun vastaavasti HT:n ja Rockan veto kilpistyi maskissa olleeseen Haueriin. HT oli aktiivisempi hyökkäämään, mutta Kanojen puolustus kesti kaiki vyöryt, jopa alivoimatilanteen kotijoukkueen hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia. Kanamog ei joutunut töihin kertaakaan, mikä kertoo osaltaan Kanojen tiiviistä puolustuksesta. Lisämaaleja ei nähty ja voitto Kanoille 1-2.

poss.: 47% - 52%
saves: 3 - 0