paanit - Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics 2-2

HATE- 1+1=2
Teisa 0+2=2
Teme 1+0=1

Intro
Bussillinen jääkiekkojoukkueen matkustajia lähtee klo 18.00 matkaan jäisiltä aavikoilta mukanaan jääkiekkojoukkue. Tarkoituksena on päästä pelaamaan vierasottelu eräänlaista pöllöjoukkuetta vastaan, jossa on myös havaittavissa hyvin homoseksuaalisia piirteitä huhujen mukaan..
8 minuutin kuluttua matka taittui hyvällä vauhdilla ja joukkue on perillä.. Hyvinkäällä! Tämä shakin ja biljardin valtakunta, jossa tyhmät tapetaan ja pöllöt elää.
Ei aikaakaan kun valmistelut on saatu kuntoon ja voimme toivottaa joukkueet tervetulleeksi!

Antaa rumbelin paukkua, saaneen esitellä..
pAAAAAAAAAAAAAAAAAAANIIIIT VS. Arctic Circle Athletics !!!

--
Asetelmat peliin ovat seuraavat: paanit ovat voittaneet viime pelinsä Jokereita vastaan ja ACA on hävinnyt Kiiskeille viimeisimpänsä. Mättelöstä on tulossa jännittävä, sillä jos paanit voittavat loput ottelunsa niin he pystyvät voittamaan runkosarjan, kun taas ACA taistelee paikoista 3-5. Saletti on siis se, että kamppailusta on tulossa tärkeä kummallekin.

Kokoonpanoihin kuuluu 4 pelaajaa kummallakin joukkueella, eikä vaihtopelaajia löydy. Ottelun alku venähtää kun saamme odotella Circle nauttii saunan antimista. Ja tämänkin jälkeen itse Hyvinkään kingillä on hieman ongelmia yhteyksien kanssa (?), mutta lopulta ongelmat saadaan päihitettyä ja ottelu voi alkaa ajassa 18.19 paikallista kellonaikaa!

1. ERÄ
Ensimmäisen minuutin kohdilla on pelin hallitus siirtynyt hieman ACA:lle, joka on yhden löysän vedon saanut aikaiseksi. Kuitenkaan kunnon tilannetta ei saada aikaan ja pian peli pyörii kummassakin päädyssä ilman tulosta, kun peliä on pelattu 02.10.

Kun on pelattu 02.50, niin ACA saa minimaalisen myllyn pyörimään, mutta joka päätyy kuitenkin failaamiseen.

03.37 1-0 Saarinen 1+0 (yllepa 0+1, Cly 0+1)
paanit saavat pyöritystä ACApäätyyn ja ei aikaakaan kun yllepa kesottaa miltei siniviivalta maalille päin ja jälleen huomaamme Saarisen paikkaolon, joka rämpyttää kiekon maaliin!

04.15 1-1 Hate 1+0 (Teisa 0+1)
Ei aikaakaan kun tilanne tasoittuu: ACA tulee laidasta päin kahdella miehellä vastassaan Cloudi, joka ryntää omaan maskiin ja josta Hate:lla on helppo työ ratkaista kiekko maaliin.

Ajassa 05.03 ACA yrittää saada pyöritystä aikaan, mutta kunnon paikat jäävät saamatta. Tämän tästä paanit lähtevät omaan hyökkäykseen, josta Cly meinaakin viedä paanit johtoon. Kuitenkin tila käy liian pieneksi jolloin hän saa aikaiseksi reboundin huonoon paikkaan, josta ei ratkaisua voinut enää tehdä.

paanit saves 1, poss 40%
aca saves 1, poss 59%

Vaikea sanoa erän voittajaa, sillä kiekko meni pitkälti päädystä päätyyn, eikä kummallakaan ollut kunnon tekopaikkoja sen enempää kuin mitä maalasivat erässä. Jäämme innolla odottamaan seuraavaa erää.

--
Jos ei idlailusta pidä, niin katsomossa ei parane tässä ottelussa olla. paanit aloittavat nukkumisen erän päätteeksi jälleen ja valmis ACA saa odotella. Villit huhut ovat myös liikkeellä siitä, että Cloudilla olsi lagia mukana.

2. ERÄ
Erä lähtee surullisen näköisenä liikkeeseen, kun kumpikaan puoli ei pääse toisen alueelle ilveelläkään. Kiekot katkaistaan kokoajan.

07.24 2-1 Cly 1+1 (Cloudi 0+1, Saarinen 1+1)
Nyt meni dumarilta täysin ohi! ACA oli juuri vetänyt pitkän kiekon, josta aloitus oli ACA päädyssä. Ilmeisesti homma meni jotakuinkin näin: Saarinen voitti aloituksen, josta kiekko Cloudilla ja josta kiekko Clylle -> maali?

Nyt ACA piristyikin ja he alkavat myllyttämään paanipäätyä. Kunnon tilannetta ei saada aivan aikaan, mutta ajassa 08.22 Circle ajaa röyhkeästi maalille josta seurauksena käytöskatko. Pian tämän jälkeen myös Teme on maalilla melleltämässä, mutta tulosta ei synny.

Tilanne jatkuu paanipäädyssä kun on pelattu 09.00. paanipuolustus ei saa millään kiekkoa pois alueeltaan kun ACA karvaa rajusti.

09.35 2-2 Teme 1+0 (Hate 1+1, Teisa 0+2)
Pienen myllällyksen tuloksena ACA saa 2vs1 hyökkäyksen vastassaan Saarinen, josta Hate syöttää kiekon Temelle ja joka vetää varmasti maaliin.

Tämän jälkeen paanit lähtevät myös hyökkäykseen. Maali oli jo lähellä, kun yllepa ja Cly oli 2vs1, mutta jonka yllepa arvioi väärin odottaessaan Clyta eikä ratkaissut itse.

Ajassa 11.50 Saarinen pääsee vielä vetämään yhden vedon kaukaa, mutta jonka maalivahti hänen harmikseen torjuu.

paanit: saves 3, poss 43%
ACA: saves 3, poss 56%

Melko tasainen erä, mutta hieman enempi vietettiin aikaa paanipäädyssä -> ACA:n erä lievästi. Varsinkin ACA:n karvaus oli onnistunutta ja paanit saivat olla kokoajan varomassa kiekon lähdön kanssa.

--
Jälleen paaneilla mietiskellään erän jälkeen, kun taas ACA on heti valmiina kolmanteen erään. Jakaako tiimin maisteri Clymer ohjeita pojillensa vai onko kyseessä yhteinen ryhmätuokio Saarisen opastuksella? Viimeinen erä tulee olemaan jännittävä: siitä voidaan olla varmoja!

3. ERÄ
Ensimmäisen minuutin kuluttua pelin hallinta on siirtynyt paaneille. Cly näytti jo ajassa 12.50 kuinka hän tekee vastapelaajistaa pujottelukeppejä. Kuitenkin kun vedo on saatu, niin joko ACA maalivahti on torjunut sen tai veto on kohdistunut ACApelaajaa kohti. Ajassa 14.40 Saariselle pelattiin loistopaikka, josta kova veto lähteekin, mutta jonka myös maalivahti torjuu.

Ajassa 15.20 ACA pääsee hyökkäämään ja on todella lähellä saamasta johtomaalia. Kiekko pelataan maalille, josta syntyy ripari suoraan Haten/Temen eteen, mutta josta mies vetää kuitenkin ohi!

Ajassa 17.45 oli LOISTAVA paikka yllepalla ratkaista peli, mutta veto on kuitenkin lurpsukka ja maalivahdilla ei ole mitään ongelmaa sitä torjuttaessa. Loppuaika meneekin ACA:n nousussa paanipäätyyn, mutta josta ei kuitenkaan tulosta synny.

paanit: saves 3, poss 39%
ACA: saves 6, poss 60%

Tasainen erä, kumpikin osapuoli olisi voinut ratkaista pelin halutessaan. Kuitenkaan näin ei käynyt ja peli päättyi tasan.