Voodoo PeopleVoodoo People - HautausmaaTarkastajatHautausmaaTarkastajat 0-1

RestLess 0+1=1
Sul0 0+0=0
öbe 1+0=1

<b>Voodoo People - HautausmaaTarkastajat 0-1</b> (0-0, 0-0, 0-1)

Tässä perjantai-illan kostean kuumassa kampailussa kohtaavat kautensa tähän mennessä loistavasti pelannut Voodoo People ja sarjassa kuudentena majaileva HautasmaaTarkastajat. Saako HautausmaaTarkastajat pidettyä Voodoo Peoplen hyökkääjät aisoissa ja iskevätkö hyökkääjät paikoistaan maalit. Vai jyllääkö Voodoo People Tarkastajien ylitse. Sen seuraava noin 20 minuuttinen näyttää.

<b>1. erä</b>

1:37 D'Argolla avopaikka, mutta veto suuntautuu päin maalivahtia.
4:22 Sul0 karkaa vaihtopenkille. Kävivätkö paineet liian suuriksi vai oliko tämä vain silkaa Tarkastajien taktikointia vai ihan jotain muuta, ken tietää.
5:33 Usurper tällää kiekon tolppaan. Niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana...

<b>2. erä</b>

4:17 Voodoo Peoplella on hyviä elementtejä hyökkäyspelissään, mutta kunhan D'Argo tajuaisi pitää peffaansa vähän kaueampana maalivahdin nenän edestä, niin maalivahdin häirinnästä ei vihellettäisi. Toinen kerta jo erässä.

Hallinta: 57% - 42%
Laukaukset: 3-2
Torjunnat: 2-3
Pitkät: 0-0

<b>3. erä</b>

1:21 0-1 öbe (Hauer , RestLess) - Voodoo People oli hallinnut koko peliä, mutta kuten siinä aina yleensä käy. Jos et tee maalia, kaveri tulee ja tekee. HautausmaaTarkastajat pelaavat parilla syötöllä öben maalintekopaikkaan, josta tämän tason pelimies ei erehdy.
3:59 RestLess kolistelee tolppia, mutta tällä kertaa Voodoo People säästyy takaiskulta
4:40 Öbe nokikkain maalivahdin kanssa, mutta ei maistu.
4:53 Nyt puolestaan Voodoo People pääsee vastahyökkäykseen ja takatolpalle tarjotaan lättyä, mutta Sulo kestää. Ai ai mikä jännitysnäytelmä tästä vielä saadaankaan.
5:38 Voodoo People sulkee ja hankkii hyökkäyspään aloituksen.
5:43 Veto päin maalivahtia ja sulkemista yritettään, mutta väärin keinoin. Violentia pukkaa.

Pitkät: 1-2

Näinhän siinä kävi, että perjantain tiukka kamppailu päättyi yhden ainoan maalin turvin HautausmaaTarkastajille. Ottelu oli sen verran tasainen, että voitto olisi voinut tulla kummalle vain. Muutamalla Sulon loistopelastuksella HautausmaaTarkastajat takaiskumaalinsa välttivät ja lähtevät näin ollen tärkeiden kahden pisteen kera kotimatkalle.

<b>Ottelun vakuuttaja:</b>
öbe - Maalintekijät muistetaan. Ottelun ainoa maali, joka ratkaisi tiukan ottelun Tarkastajille.
Tuomari: JJokinen
Lisätty: 07.03.2008 22:35