Darius 0+2=2
eugeni 0+0=0
Poliisi 1+1=2

Sinappikone 2-2 Tuomitut (0-1, 0-1, 2-0)

Kaksi sarjan hännille jäänyttä joukkuetta hakee lohtua loppukauteen, Sinapeilla elintärkeä peli jos mielivät välttää karsinnat.

1. erä:

05:16 0-1 Poliisi (Kingston, Darius)

Tuomitut aloitti pelin räväkämmin, mutta Sinappokone heräsi nopeasti mukaan ja ensimmäinen kuusiminuttinen jatkui tasaisissa merkeissä. Maalipaikoilla ei mässäilty, mutta nähtiin erässä yksi maalikin, kun nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Poliisi sivalsi kiekon takanurkkaan. Varovaista kyttäilyä kaikin puolin.

*Darius* hitto kun on tahmeeta

poss.: 47% - 52%
saves: 1 - 3

2. erä:

06:37 0-2 Kingston (Poliisi, Darius)

Toisen erän alkuun eugenille siunaantui hyvä paikka siirtää joukkueensa kahden maalin johtoon, mutta mies aikaili tilanteessa niin, että puolustus ehti hätiin maalivahdin ollessa jo ulkona tilanteesta. Hetkeä myöhemmin Kingston kuitenkin näytti mallia ja Tuomitut siirtyivät kahden maalin johtoon toisen erän ensimmäisellä minuutilla. Mustardit lisäsivät painetta ja saivat painettua pelin Tuomittujen päätyyn, mutta kärsivällisyys puuttui ja väkinäisyys paistoi pelistä. Loppuerä oli kaikin puolin väsyttävää keskialueen jynssäämistä ja tauolle lähdettiin 0-2 lukemista.

poss.: 49% - 50%
saves: 3 - 2

3. erä:

13:10 1-2 Sammael (Insomnium)
17:25 2-2 Insomnium

Kolmas erä ja Sinappikoneen karsintapaikka näyttää entistä varmemmalta kiekon pyöriessä heidän päädyssään.. Ensimmäistä kertaa kiekko Tumisalueelle, ja vaarattoman näköisestä tilanteesta tuomittu puolustus lahjoittaa kiekon Insolle joka tuo kiekon päädystä maalille, jossa yksinäisenä sutena seisoo Sammael ja onesta taululle 1-2 lukemat. Sen jälkeen Sinappi painoi vimmatusti päälle Tuomittujen ottaessa myrskyä vastaan. Momentumia heikensi Höntsyn ja Sammaelin lagit, mutta paikkoja tuli silti liukuhihnalta. Viimeisellä minuutilla kotijoukkue ottaa maalivahdin penkille ja Juluma suunnistaa hyökkäyspään aloitukseen viidenneksi mieheksi. Aloitusvoiton jälkeen Sinaapit myllyttää ja Tumisnelikko vetäytyy hasekin ympärille kasaan, mutta Insomnium löytää siitäkin huolimatta raon pelaajien välistä ja kiekko tarkasti takatolpan kautta pömpeliin! Peli 2-2. Maalin jälkeen Tuomitut painoi vielä päälle viimeisen puoli minuuttia, mutta maalia ei syntynyt. Näin pistejako lukemin 2-2.

poss.: 51% - 48%
saves: 3 - 5