tikru2 1+0=1

maaliton

Saves, Lugu:2 Roikku:2
Poss, Lugu:52 Roikku:47

Erästä: Erän alusta asti oli kuviot selvät. Lugu hyökkää ja yrittää nopeeta maalia, kun Roikut roikkuu heijän perässään ja koittaa jotenkin saada vastahyökkäyksiä. Ensimmäinen 3 minuuttia mennään täysin Lugun hallinnassa ja Kaarto pääsee jo puolen minuutin pelin jälkeen kilauttelemaan tolppaa. Tämän jälkeen paikat tulee sekä Breezerille, että n3wbdeathille jonka hurja veto viivalta jää moken räpylään. Jokaiseen sirklaukseen sattuu kumminkin moka ja Roikut pääsee ensimmäistä kertaa hyökkäämään ja heti läpiajoon, josta tulosta ei synny. Lugu korjaa moisen vääryden ja rupeaa uudestaan painostamaan, mutta pelsun tolppaa lähemmäksi eivät hekään päässeet.

00:33 0-1 Tikru2 (jedi - Jantunen) hieno kuvio jonka päätteeksi tikru liuttaa kiekon sisään.

03:19 1-1 Kaarto (pelsu - Beezer) pelsu lätty takatolpalle ja Kaarto näpsäyttää laatan sisään.

Saves, Lugu:2 Roikku:3
Poss, Lugu:64 Roikku:35

Erästä: Tässä erässä katselijat saivat koko rahansa edestä takaisin. Ensimmäinen 3 minuuttia mennään täysin Roikkujen mukaan ja Tikrulle tulee parikin paikkaa lisätä johtoa, mutta n3wbdeath ja kumppanit pitivät ensimmäisen maalin jälkeen verkoin puhtaana. Sitten kun salamana kirkkaalta taivaalta Lugu sai ensimmäisen paikkansa ja heti sisään josta alkoikin kunnon rummutus. Loppu erän Lugu löi lunta tupaan ja jäitä porstuaaseen, mutta tulosta ei synny.

2-1 n3wbdeath (Beezer - Kaarto) hieno maskikuvio jossa pelataan takamiehelle vetopaikka ja siel o. Aika jäi ku puhuin puhelimeen samalla xD

05:53 3-1 pelsu (Beezer) pelsu pääsee siirtämään kiekon tyhjiin.

Saves, Lugu:3 Roikku:5
Poss, Lugu:56 Roikku:43

Erästä: Erän ensimmäinen minuutti antoi luvata paljon, kun peli lähti aaltoilevasti liikkeelle ja molemmat pääsivät paikkoihin. Roikut lopettikin yhtäkkiä pelaamisen ja keskittyivät puolustamaan ja koko Lugun neliö löi tukun hienoja syöttökuvioita, mutta tuloksette n3win paikkaan asti.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 18.02.2008 17:56