Pohjolan LeijonatPohjolan Leijonat - Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM 3-0

kiukku 0+0=0

<b>Pohjolan Leijonat - Völlig Zugefroren EM 3-0</b> (1-0, 0-0, 2-0)

<b>1. erä</b>

0:59 1-0 Dufva (Hai , Aki) - Pohjolan Leijonat pelaa nätin syöttökovion, jonka päätteeksi Dufva pääsee latomaan kiekon pömpeliin tosin yllättävän pienestä kulmasta.

Statistiikka:
Hallinta: 56% - 43%
Laukaukset: 7-1
Torjunnat: 1-6
Paitsiot: 1-1
Pitkät: 0-1

Pohjolan Leijonat hallitsi erää ja loi tukun makoisia maalipaikkoja, mutta tarkkuus oli mitä oli. VZEM:llä ei loistopaikkoja pahemmin ollut, muutama yksittäinen sniputus yritys siellä sun täällä.

Pitkät: 0-3

Selvästi parempaa peliä VZEM:ltä kuin toisessa erässä, mutta edelleen peli oli vaisua ja päätöntä puskemista Pohjolan Leijonien puolustukseen. Jälleen Pohjolan Leijonilla vaarallisimmat maalintekopaikat.

<b>3. erä</b>

5:54 2-0 Aki (Dufva, Masta) - Tyhjiin.
5:59 3-0 Dufva (Masta) - Mokke väistää Dufvan "tulisen" vedon.

Laukaukset: 5-2
Torjunnat: 2-3
Pitkät: 2-1

Tasainen erä kaikin puolin. Ajassa 5:03 VZEM otti maalivahdin pois tasoittaakseen ottelun, mutta tulosta ei syntynyt vaan punalamppu syttyi toisessa päädyssä. VZEM:llä kuitenki oli paikkoja nousta tasoihin ja jopa ohitse, mutta tarkkuus puuttui viime hetkillä.