Sute 0+0=0

maaliton

Saves, K:1 LB:0
Poss, K:47 LB:52

Erästä: Todellista asemasotaa, jossa kytätään toisten virheitä ja isketään niistä. Erän ainoa veto tuli englantilaisen lavassa ajassa 02:37. Muuten peli oli pyöriskelyä omissa tai keskialuueella.

maaliton

Saves, K:3 LB:2
Poss, K:49 LB:50

Erästä: Erä alkaa samalla kyttäilyllä, mutta erän puolessa välissä tilanteita syntyy ja Hocken laukauksen jälkeen Tunski pääsee riparilta huitomaan tyhjiin, mutta wihtanen pelastaa pojat takaiskulta. Peli palaa wanhalla ei niin viihdyttävälle tasolle, kunnes Hockey kilauttelee tolppia ja Niksu kuolee jolloin Kauhavan puolustuksessa on aukko ja englantilainen pääsee vetämään onnistumatta.

maaliton

Saves, K:2 LB:7
Poss, K:40 LB:59

Erästä: wihtanen puoliksi karkuun heti erän aluksi, mutta Niksu hoitaa hienosti tilanteen. Tämän jälkeen alkaa Kauhavan tykitys, mutta tulosta ei tulle sitten millään. Jokainen kentällä olija sai kokeilla vuorotellen maalintekoa ja varsinkin Hocke jolla oli läpiajo viimmeisellä minuutilla, mutta ei tänään.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 30.01.2008 23:57