HC KauhavaHC Kauhava - FC MalPoFC MalPo 3-4

Davidoff 1+1=2
JaKurri 1+3=4
Modano 2+2=4
Smurffi 0+0=0

Liigan ottelu Kauhava - MalPo on alkamassa, ja odotettavissa voi olla tasainen vääntö. Saa nähdä kuinka hyvin Kauhavan uusin hankinta Hilu pelaa ensimmäisen ottelunsa Kauhavan paidassa, ja vielä kun vastassa on viimekauden lähes ylivoimainen mestari FC MalPo.

Ottelun ensimmäinen erä on alkamassa!

00:43 0-1 by Modano (1+0) JaKurri (0+1)
Modano pääsee yksin läpi ja laittaa kiekon reppuun.

02:11 1-1 by Niksu (1+0) Tunski (0+1) SML (0+1)
Tunski tuo kiekon alueelle, ja pelaa sinisen lähistölle Niksulle, joka laukoo hyvän maskin takaa kiekon maaliin. Peli 1-1.

03:57 1-2 by JaKurri (1+1) Modano (1+1) Davidoff(0+1)
JaKurri saa MalPon pyörityksen jälkeen kiekon keskelle maalin eteen, eikä erehdy paikasta.

Ensimmäinen erä takana. MalPo hallitsi aika selvästi.
Kauhava saves: 4, poss: 47%
MalPo saves: 2, poss: 52%

11:55 2-2 by Tunski (1+1) Hilu (0+1)
Hilu pelaa paikan Tunskille, joka pistää tarkan kudin takakulmaan! Kauhava tasoittaa 2-2!

Toinen erä oli jo enemmän Kauhavan. Erässä nähtiin yksi maali, Kauhavan 2-2 tasoitus.
Kauhava saves: 2, poss: 60%
MalPo saves: 4, poss: 39%

12:59 2-3 by Davidoff (1+1) JaKurri (1+2) Modano (1+2)
JaKurri pelaa kiekon Davidofille keskelle, joka laukoo siitä etukulmaan. MalPo 2-3 johtoon!

16:13 2-4 by Modano (2+2) JaKurri (1+3)
JaKurrin seläntakaa tuleva autopassi vapauttaa Modanon, joka siirtää MalPon 2-4 johtoon!

16:47 3-4 by Bailey (1+0) Tunski (1+2)
Nopea kuittaus! Tilanne 3-4.

Tiukka erä kaikin puolin. MalPo sai kaksi maalia viimeisessä erässä, joka riitti voittoon.

Kauhava saves: 5, poss: 40%
MalPo saves: 1, poss: 59%