02:03 Davi kilauttelee tolppia.

03:35 1-0 Modano (JaKurri - Davidoff) Kurri passaa Modanolle onen ja siel o

Saves, MalPo:4 LB:5
Poss, MalPo:45 LB:54

Erästä: MalPo vyöritti erittäin hyvin hyökkäyksiä LB:n alueelle, mutta ainoastaan kerran pojat osuivat. LB taas oli hivenen vaisu, eikä kunnolla päässy rummuttamaan hyökkäyksiä.

04:55 2-0 JaKurri (Smurffi) fantastinen kolossimainenlätty Smurffilta ja Kurri kuljettaa laatan sisään.

Saves, MalPo:3 LB:4
Poss, MalPo:43 LB:56

Erästä: Erä oli paljon tasaisempi kuin ensimmäinen ja Sukke ja englantilainen loivat tukun hyviä paikkoja, mutta ei mennyt vielä. MalPollakin oli omat paikkansa ja Kurri rankaisee armotta erän lopussa.

02:21 Sukke:n erittäin yllättävä veto oli mennä sisään, mutta hasekin räpsä kerkeää tielle.

04:05 3-0 Davidoff (JaKurri) Kiekkoliigan paras puolustaja iskee taitavasti 3vs2-hyökkäyksestä sisään, Modanon ollessa maskissa.

Saves, MalPo:2 LB:5
Poss, MalPo:42 LB:57

Erästä: LB sai kiekollisen hallinnan, mutta MalPon puolustus oli todella hyvä ja hyviin paikkoihin eivät Les Boysin pojat päässeet. LB selkäranka katkesi 3-0 maalin jälkeen, jonka jälkeen loppu olikin pelailua.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 29.01.2008 00:21