pelsu 0+0=0
Westcott 1+0=1

1. Erä

5:xx 0-1 Näslund

Tasaista pelaamista, Erän alkua hallitsi Lugu saamatta kumminkaa ihmeellisiä paikkoja. Lopussa RB piristyi ja sai yhdet on goalie areat ja violentit aikaseksi. violentin jälkeen Nax-kaarto ilmoitti kostavansa sanomalla "j". noh seuraavan kerran ku kiekko päätyi RB:n mokelle pelsu kävi tekemässä likaisen työn ja otti aloituksen, vähän aloituksen jälkee lugu sai onnekkaan maalin joka pomppasi rb:n omasta miehestä maaliin.

2. Erä

7:34 1-1 sotajermu (Viisumi) - viisumi pääsee vapaasti nousemaan b-pisteelle, hän pelaa kiekon taustalta nousevalle sotikselle, joka laukoo tarkasti takakulmaan.

RB:llä paikkoja useampaan maaliin viimeisen 2minuutin aikana.

3. Erä

2:15 pelsu läpi mut jäätyyy.

Täysin lugun erä. Hyvää painetta koko erä ja RB jäi ilman yhtään kunnollista paikkaa.

Ottelun opetuksena voisi pitää: Naxuminen kannattaa aina! heti kun kostaa vihun violentin ja ottaa aloituksen hyökkäyspäähän saa maalin!