<b>Kuolema - Völlig Zugefroren EM 4-0</b> (0-0, 1-0, 3-0)

Laukaukset: 4-3
Torjunnat: 3-4
Paitsiot: 1-0
Pitkät: 0-3

Erän kolmea ensimmäistä erää voi kuvailla hyvin sanalla mitäänsanomaton. Molemmat joukkueet kuljettivat kiekkoa päädystä laitaan laidasta päätyyn. Eikä todellisia maalipaikkoja ollut. Kolmannen erän puolivälissä arrow pääsi laukomaan, mutta veto kilpistyi VZEM puolustukseen ja kiekko oli melkein kimmota puolustajasta omaan maalin. Heti seuraavasta hyökkäyksestä VZEM sai luotoa hyvän paikan toiseen päähän, mutta maalivahti kesti kuin kiinan muuri. Loppu erä olikin neppailua vain, eikä mitään tapahtunut tai ei ainakaan mitään mikä olisi nostanut pelin tempoa ja viihdearvoa.

Pitkät: 0-2

VZEM aloitti ottelun toisen erän tosin erikoisella tavalla: ottamalla 2 paitsiota 28 sekunnin sisään. Kun erää oli pelattu 1:13 kiekkoliiga debyyttiä tekevä IlariF81 tarjoaa avopaikan Khioyalle, mutta hänen epäonnekseen keikko osui vain tolppaan. Pelikellon näyttäessä 2:41 Fallen pääsee laukomaan b-pisteeltä, mutta kiekko osuu maalivahdin suojuksiin ja togo hoitaa loput. 3:51 IlariF81 onnistuu väistämään syötön, paineita? 5:56 pelattu ja stravis pujottelee koko VZEM -puolustuksen läpi ja iskee illan ensimmäisen.

Pitkät: 1-1

Erän alku taas tasaista lätkimistä, molemmilla maalintekopaikat vähissä. Tyyntä myrskyn edellä ja sitten räjähti. Ensiksi Sharp pääsee viemään Kuoleman 2-0 johtoon arrowin syötöstä. 4 sekuntia myöhemmin arrow lisää VZEM:in tuskaa. Ja minuuttia myöhemmin Sharp niittaa viimeisen niitin VZEM:in arkkuun. Loppuerä meniki odotellessa loppusummeria. VZEM jatkoa vaisuja otteitaan ja Kuolema vei ottelun suhtkoht vaisullakin pelillä.