Sunnuntain myöhäisessä yössä Kanalaan saapui joukko italialaisia firenzestä jauhamaan 2.divaripeliä

1.Erä

Schwabe tippuu heti pelin aluussa, liekkö kanalan paskankatku tehny tepposet. Onneksi mies saapuu samontein takaisin paikalle.

Kanapoika alimpana ottaa johtajan viittaa ylleen syöttäessään schwabelle ilmasen paikan. Schwabe ei ollut vielä kanalan hajuun tottunut ja Kanat selviävät säikähdyksellä

Jusukki pääsee laidalta puolittain läpi ja laukoo mutta Firenzen maalivahti Giuliano Macaroni kestää.

Firenze myllää, maalin eteen kiekko ja TYHJÄ SIINTÄÄ Schwaben edessä, mutta Kanis ehtii väliin.

3:53 0-1 Nepryaev (1+0) Schawbe (0+1) Tomm (0+1) Kiekko toimitetaan maalin eteen missä Nepryaev on tuikkaamassa taas apposen auki jätettyä maalia muttei onnistu. Kanoilta jatkokiekko karkaa Firenzen pelaajalle hetkeä myöhemmin, josta Nepryaev pääsee tuikkaamaan sisään.

Kanat tulee röyhöllä viivan yli ja kiekko pomppi viivalla.. JA YHENÄKKISESTI ONETIMER KANOILLE.. Mutta Firenzen pakki kerkiää juuri ennen h-hetkeä väliin estäen Jabia tekemästä maalia.

5:15 0-2 Schwabe (1+1) Kanojen puolustus ryntäilee kiekosta ja ukoista ohi miten huvittaa ja Schwabe tekee helponoloisen maalin

ERÄ STATISTIIKKA:

Kanat Torjunnat: 3 Hallinta: 52%
Firenze Torjunnat: 2 Hallinta: 47%

Kaikinpuolin Firenze-voittonen erä, Kanat eivät juurikaan saaneet mitään aikaan ja puolustuksessa luutiva kanapoika oli aika avuton kun muut hyrmylöivät menemään laput silmillä. Firenze puolustus sai pitää vapaata ensimmäisen erän.

2.Erä

Tomm laukoo, mutta lärvi uhrautuu näyttävästi kiekon eteen.

6:37 0-3 Schwabe (2+1) Nepryaev (1+1) 2v1, joka lähti huonosta kiekon purusta kana-alueella ja schwabe tykittää mr.kukon puikoista sisään.

7:29 0-4 Schwabe (3+1) Hattuja lentää näyttämölle, kun Schwabe pääsee aloituksesta laukomaan ja rynnii raivoavasti laittamaan omat riparit häkkiin.

Kanis avaa, lärvi tuo kiekon alueelle ja Jab pelataan hyvään vetopaikkaan, mutta ei maistu.

Mitäs helekattia kentällä tapahtuu! Ihmekään miksi Kanojen puolustus vuotaa, kun ensinnäkään sielä ei ole ristin sielua! Schwabe ei kuitenkaan vapaasta paikasta huolimatta tee.

Kanojen hyökkäykseen lähtö on surkeaa ja se näkyy Firenzen helpoissa keskialueen katkoissa. Syntyy 3v1, mutta viimeistely ei onnistu halutulla tavalla kiekon lentäessä päin mr.kukkoa.

Edellisestä tilanteesta heti toisen päätyyn 2v1 ja Jusukki laukoo viuhuvasti!!.. ohi.

Jab pelaa itsensä vapaaksi, nousee keskelle laukoen b-pisteeltä, tuloksetta.

ERÄN STATISTIIKKA:

Kanat Torjunnat: 6 Hallinta: 45%
Firenze Torjunnat: 2 Hallinta: 54%

Firenze myllyttää huonosti organisoitua kanalaumaa, osuvasti sanoen he olivat aika päättömiä (:--------D).

3.Erä

Firenze päätyyn 2v1, lärvi laukoo itse mutta Macaronin leipäkäsi toimii ja laittaa Jamomaisesti räpylän kuolettaen kiekon itselleen. Tilanteesta seuraa pieni torikokous, kun lärvi käy antaa hieman rakkautta maalivahdille.

Firenze saa ihmeen kaupalla maalin eteen kiekon mutta Tomm sekä Schwabe joutuivat toteamaan Kukon olevan parempi

14:31 1-4 Jusukki (1+0) lärvi (0+1) kanapoika (0+1) Firenzen juuri edeltävästä tuhrautuneesta tilanteesta syntyi 2v1 josta Jusukki ei erehdy.

Jab pääsee keskeltä bpisteen kohdilta laukomaan tulisesti mutta Macaronin räppäkäsi toimii.

17:35 1-5 Schwabe (4+1) Kanis tekee perinteisen, menettää Schwabelle heti kukon avattua, mistä illan näkyvin pelaaja tekee 4:n maalin.

Kanat Torjunnat: 4 Hallinta: 45%
Firenze Torjunnat: 9 Hallinta: 54%

Viimeinen erä oli pelailua, ja Firenze sai jatkuvasti ylivoimahyökkäyksiä Kanojen huonosta hyökkäyksenlähdön ansiosta. Erä päättyi kuitenkin yllättäen tasapeliin.

Firenzelle ansaittu voitto, hampaattomasti (:----------D) pelanneet Kanat olivat jatkuvasti pulassa, pääosin 3:n aktiivisesti korkealla pelaavien takia, kun keskialueella kiekko on jo menetetty.

PELIN STATISTIIKKA:

Kukko (KAN) 3+6+4 = 13
Macaroni (FZE) 2+2+9 = 13

HALLINTA: Kanat - Firenze 47%-52%

Tähdet:

*** Schwabe Alussa sieraimiin tunkeutunut biopolttoaine antoikin lisävoimaa peliin ja teki 4 maalia.

** Nepryaev Rakenteli peliä toimivasti ja näytti tien Schwabelle maalintekoon.

* Jusukki Kanojen ainoa valonpilkahdus, sai hyökkäyksessä jotain aikaan ja tekikin Kanojen ainokaisen.
Tuomari: Heineken
Lisätty: 13.01.2008 23:48