1.erä
maaliton

Saves, HJ:7 TK:3
Poss, HJ:60 TK:39

Erästä: tokalla minuutilla owner pelaa darkille paikan, mutta mies säheltää kiekon mokelle. Vastahyökkäyksestä Tomekille siunaantuu Jokerin riparista unelmapaikka, mutta tomek ajeli moken levyksi. Sen jälkeen puolustuksen ryhdistäytyivät ja vetoja ei maalille asti saatu Tomekin syliin vetoa lukuunottamatta.

2.erä
02:40 1-0 Paparassi ( - ) kunnon kynät papalta ja lopettaa hienosti byyriin.

04:52 2-0 Januzki (Paparassi) taidolla se ei taho mennä vaan liimauksilla ja rämpytyksillä, mutta kaikki lasketaa.

Saves, HJ:2 TK:4
Poss, HJ:50 TK:49

Erästä: Jokerit hallitsi joka puolella peliä ja Papan paremmalla viimmeistelyllä oisivat lukemat voineet olla PALJON suuremmat. Muutenkin maalit olivat tsägä-pohjasia, mutta ansaittua siihen nähren kuinka narrit tuhlaili paikkoja.

3.erä
05:14 2-1 Tuutsi ( - ) Pelin jo täysin kuoltua Tuutsi tulee ja kaventaa omasta riparista.

05:17 2-2 owner (naama) KAIKKI avaimet oli narreilla voittaa, mutta perseily oli tänään kivaa.

Saves, HJ:5 TK:6
Poss, HJ:49 TK:50

Yhteenveto pelistä ja erästä: 1.erä oli tasainen ja molemmilla oli omat paikkansa. viimmeisen erän 03:00 asti narreilla oli hurjasti paikkoja, mutta saivat vaan värkättyä kaksi maalia. Pelin viimmeisellä minuutilla kaikki kääntyi yllättäen ja Darkilla oli vielä läpiajo josta voittaa koko peli.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 06.01.2008 22:50