Mor 3+1=4
Tekninen 1+0=1
Väiski 0+3=3

----------

0:57 1-0 weza (Redden) - Komean syöttelykuvion päätteeksi, weza iskee tarkalla kudilla lätyn verkon perukoille. Hyvin lämmön vaihtelussa mukana ollut Redden nappasi syöttöpisteen.

1:18 2-0 weza (Redden) - Ei montaa sekuntia edellisen maalin jälkeen, weza kuluttaa vastustajan maaliverkkoa. Tällä kertaa weza pelataan osittain läpi, jonka jälkeen hän laukaisee helposti ohi rykälätty veskan. Jälleen hyökkipari Redden oli hyvin mukana hyökkäyksessä.

2:30 3-0 - Redden (weza, Kipsu) - Jälleen sama duo vauhdissa, tosin osien vaihdon merkeissä. Tällä kertaa Redden pääse puolittaisesti läpi, ja laukoo tarkasti tolppaa hipoen kiekon maaliin.

4:08 4-0 - weza (Redden, Kipsu) - Jäätikköjen kuuma kaksikko horjuttaa jo rykälättyjen uskoa peliin, kun weza ampuu kiekon ohi dominik hasekin. Osasyyllisenä tähän maaliin oli rykälätyn oma puolustus, kun weza pääsee helpon näköisesti laukomaan.

Mor: Saako luovuttaa

5:56 4-1 - Tekninen (Mor, Väiski) - ACA puolustus jää heikoille 2v1 tilanteessa, kun Mor saa ainokaisen puolustajan blokittua ja Tekninen pääsee vapaasti ampumaan. Kavennus tuli todella tarpeeseen Rykän itseluottamukselle.

***ACA saves: 1, poss 56%
***Rykälätty saves: 2, poss 43%

Torjunnat 1-2
Laukaukset: 6-2

Erän yhteenveto: Arctic Circle Athletic hallitsee peliä selvästi, ja se näkyy maali- sekä laukaustilastoissa. Rykälätty jää erässä pahasti alakynteen, kun ACA:n hyökkäyskaksikko Redden & weza tekevät tuhojaan. Rykälätty säästyy pahemmalta nöyryytykseltä, kun Mor tarjoilee läpärin Tekniselle blokkimalla ainoan puolustajan. Tekninen ei tästä erehdy ja kaventaa peliä hieman lukemiin 4-1. ACA:n johtaessa kolmella maalilla ottelu siirtyy erätauolle, jolla tämäkin känniseen verrattava toilailu on kirjoitettu.

---------

0:46 5-1 - Redden (weza, Teisa) - Veskan suojuksia kulutetaan jälleen, kun ACA hyökkäys painaa kovasti päälle. Muutaman laukauksen jälkeen, veskaa jäätyy ja patjoista kiekko pomppii tyhjän maalin eteen. Tästä Reddenin on helppo työ viimeistellä lätty verkkoon.

0:59 5-2 Mor (Väiski) - Varsin sekavan tilanteen jälkeen Rykähyökki Mor pääsee yllättäen rankaisemaan, josta tilanne hieman kaventuu. Rykälätyllä on kuitenkin erittäin pitkä matka edes tasapeliin, joten jää nähtäväksi miten käy.

1:26 6-2 Redden (weza) - ACA:n hyökkäyspari hoitaa itsensä onetimeriin, ja kiekkoliigassahan ei tunnetusti mokailla oneissa. (Ehkä)

3:15 6-3 Mor - Rykälätyn hyökkääjä Mor yrittää pitää rykien toivoa yllä, kun hän saa sooloilun ja liimauksen ansiosta iskettyä kiekon häkkiin.

***ACA saves: 4, poss 46%
***Rykälätty saves: 4, poss 53%

Torjunnat 4-4
Laukaukset: 7-5

Erän yhteenveto: ACA hallitsee jälleen koko erän peliä, muttei niin ylivoimaisesti kuin ensimmäisessä erässä. Rykälätyn kiekkotaituri Mor viimeistelee kaksi maalia, mutta se ei riitä pelin kaventamiseen. ACA iski myös kaksi maalia, jolloin ottelun maaliero pysyy samana. Laukauksia oli tarjolla iso liuta, mutta suurin osa pysähtyi puolustajien lihamuuriin, tai viimeistään Hasken kilpiin. Toiselle erätauolle siirrytään ACA:n johtaessa edelleen kolmella maalilla.

---------

0:28 6-4 Mor (Väiski, Jäätävä) - Rykälätty saa kolmanteen erään terveen alun, kun Mor heiluttaa jälleen maaliverkkoa. Vihreäpaitaiset rykikset saavat luotua pienen paineen ACA:n alueella, jonka jälkeen kiekko pelataan Morille. Hän taas veivaa veskankuvatuksen komeasti kahville, ja vippaa kiekon reppuun.

Näslund: Mjataah, Reddenit vie.

4:52 - Rykälätty ottaa veskan pois maalilta häsläämästä.

5:20 7-4 Redden - Rykälätyn arkkuun naulataan se kuuluisa viimeinen naula, kun Redden viimeistelee ottelun viimeisen maalin tyhjän verkkoon.

***ACA saves: 5, poss: 47%
***Rykälätty saves: 6, poss: 52%

Torjunnat: 5-6
Laukaukset: 7-7

Erän yhteenveto: Rykälätty ottaa jäistä härkää sarvista, kun rykisnelikko nousee tiukkaan taisteluun. ACA meinaa jopa kovassa paineessa jäädä jalkoihin, mutta akkojen puolustus kestää. Erä oli Rykälätty-hallinnosta huolimatta erittäin vähämaalinen, sillä koko erässä tuli vain kaksi maalia. Mor oli jälleen hienosti mukana maalinteossa, kun kolmannessa erässä ajassa 0:28 Rykälätty kaventaa maalieroa vain kahteen maaliin. Rykiksien hienosta taistelusta huolimatta, ACA onnistuu pitämään linjansa tiukassa kurissa ja täten vie ottelun voiton. Rykälätty ottaa viimeisillä miinuteilla vielä maalivahdin pois, ja alkaa kasaamaan painetta ACA:n alueella, tosin tuloksetta. Circlen voiton varmistaa vielä ottelun lopussa Redden, joka iskee kiekon tyhjään reppuun.

Ottelun yhteenveto: Kerrassaan hieno matsi, melkeinpä yksi hienoimmista runkosarja-otteluista mitä olen nähnyt. Artic Circle Athletic vei ottelun alkupuolella peliä aika dominoivasti, mutta Rykälätty nousi vielä loistavasti taistelemaan. ACA:n hyökkääjäpari Redden ja weza tekivät aivan uskomatonta jälkeä, iskien ottelussa yhteensä seitsämän maalia. (Redden 4+3, weza 3+3) Myös Circlen puolustajat pitivät hyvin vastustajan hyökkääjät kurissa, vaikkakin omiin upposi neljä maalia. Rykälätyn pelaajista vakuutti eniten Mor, joka oli menneessä ottelussa Rykälätyn hyökkäystä pystyssä pitänyt kivijalka. (Mor 3+1) Rykälätyn muu joukkue pelasi hieman normaalia tasoaan heikommin, mutta siltäkin nähtiin olosuhteisiin nähden ihan kelpo suoritus.

Ottelun ''palkintogaala'' by Daegon:

Tähdet:

*** Redden (Erittäin vahvaa hyökkäyspeliä, iski neljä maalia ja antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä)
** weza (ACA:n toinen hyökkääjäpari teki yhdessä Reddenin kanssa vakuuttavaa jälkeä, tehden kolme maalia ja antaen kolme maaliin johtanutta syöttöä.)
* Kipsu (Varmaa puolustuspeliä, antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä)

Arctic Circle Athleticisin paras pelaaja: Redden (4+3)
Rykälätyn paras pelaaja: Mor (3+1)

Lohdutuspalkinto: Väiski (Rykälätty)