George W. Bush Hockey ClubGeorge W. Bush Hockey Club - Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 3-8

Zampou 0+3=3

<b>George W. Bush Hockey Club - Helsingin Jokerit 3-8</b> (1-1, 1-1, 1-6)

Pitkät: 1-0

Erän kolme ensimmäistä minuuttia olivat tunnustelua, eikä todellisia maalipaikkoja syntynyt. Erän kääntyessä puolivälin yli alkoivat molemmat joukkueet saada hyviä maalipaikkoja aikaan. Kun erää oli pelattu 3:39 pääsi Sandro tuikkaamaan zemigin syötöstä kiekon etukulmaan. Tätä juhlaa ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kun Jokeri-ikoni Tomekki tasoitti ottelun vain 11 sekuntia myöhemmin. Erän loppussa Jokerit sai aikaan pari mukavaa maalintekopaikkaa, mutta tällä kertaa ei maalia saatu aikaan.

Pitkät: 0-0

Jokerit sai erän alussa muutaman maittavan maalipaikan, mutta ei maistunu. Kun erää oli pelattu noin 2 minuuttia Bush-pelaajat heittivät keikkoa maalille ja zemigille aukeni maalipaikka, mutta kädet jäätyivät ratkaisuhetkillä. Seuraavasta hyökkäyksestä Jokerit iski maalin. Tomekki riisti kiekon puolustajalta ja tarjoili maukkaan paikan stbk:lle, joka ei erehtynyt. Tämän jälkeen Jokerit hallitsi erää ihan loppusekunneille, mutta paikoista ei saatu maaleja vaikka paikkoja oli. Jos et tee maalia kaveri tulee ja tekee. Bushit pelasivat hienon kuvion erän päätteeksi ja Sandro pääsi tasoittamaan.

Pitkät: 1-1

Tähän erään ei voi muuta kuin sanoa, että Jokerit tuli ja jyräsi Bushien yli aika rankalla kädellä. Olikohan kenties Hjallis sannut hommattua suojateilleen uudet pelivälineet ennen viimeistä erää, kun Jokereiden tahti oli ihan eri luokkaa kuin kahdessa ensimmäisessä. Luistin liikkui, syötöt napsuivat lapaan ja kiekko meni pömpeliin kovalla tahdilla. Viimeistään kolmannessa erässä jyvät erottuivat akanoista.

joukkueet tulos tuomari aika
George W. Bush Hockey ClubGeorge W. Bush Hockey Club vs. Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 3 - 8 JJokinen 02.01.2008 21:27