4:54 0-4 Metroman (stbk, Tomekki)
4:58 0-5 stbk (Tomekki, Metroman)

Firenze saves: 5, poss: 44%
Helsingin Jokerit saves: 0, poss: 55%

Ensimmäisessä erässä ei ollut Firenzellä mitään jakoa, muutaman kerran saivat kiekkoo jotenkin Jokereiden alueelle, mutta jos veto ees kerkesin lähtemään se kilpistyi Jokeri-puolustukseen. Veskarille helppo erä :D. Sitäkin enemmän oli töitä Firenzen pakeilla pitää alati liukkaita Tomekkia ja stbk:ta

Helsingin Jokerit saves: 5, poss: 49%

No, jos eka erä oli Jokereiden, niin tämä oli taas päinvastoin, vaikka paparassi tekinkin taas erittäin nopean maalin, kun ei ollut taaskaan oikeen puolustus Firenzellä hereillä erän alussa, mutta en tiedä mitä Tomm oli huutanut erä tauolla kavereille :D, mutta jäälle astui aivan uusi Firenze ja mitä ensimmäisessä erässä nähtiin Jokereilta sama kävi Firenzellä, kiekko liikkui hyvin ja nyt saatiin paikkojakin ja niistä sitten tehtiinkin ihan hyvällä prosentilla, oli pari paikkaa missä paremmalla tuurilla olisi voinut upota, kuten Jokereilla ensimmäisessä erässä.

3. Erä

1:44 5-6 Schwabe (Tomm)
4:02 5-7 paparassi

Firenze saves: 1, poss : 40
Helsingin Jokerit saves: 5, poss: 59

Viimeinen erä oli sitten kaikkein tasaisin, joka menikin 1-1. Ilman Schwaben lageja ja paparassin 5-7 -maalia Firenzellä olisi ollut hyvät saumat tasuriin ja voittoon. Yhteenvetona: molemmilla yksi kehno erä, Firenzellä se oli eka ja Jokereilla toinen erä. Tähtiä paha mennä jakamaan, mutta tässä ne nyt tulevat.