Vastarannan KiiskitVastarannan Kiiskit - Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics 4-2

weza 0+2=2

2.divarin Kiiskit - ACAn vääntö aloittaa kliigan kaudelta 1/08. 3 "suurimman" liigan maalinteonhan aloitti huikea mylly-Amado Nemesiksen riveissä SHL:ässä.

01:33 0-1 Walki (Circle - weza) Jurma veti toisessa päässä tolppaan, mutta maalintekijän vaistot hän osoitti seuraavassa hyökkäyksessä toiseen päähän.

05:01 1-1 Larionov_ (Jurma - Tonee) Larionovin_ ja Jurma huikeitten paikkojen jälkeen tulee ansaittu tasoitus.

05:37 2-1 Larionov_ (Jurma - Lius) Hieno vanhuri, vähän moken piiG

Saves, VS:2 ACA:3
Poss, VS:48% ACA:51%

Erästä: Erä oli kiiskien ja paremmalla viimmeistelyllä numerot oisivat voineet olla pahemmat. Jurma 1+2

maaliton

offside
offside
offside
icing
offside

Erästä: Walki tarjoilee wezalle ekalla minuutilla huikean paikan, mutta pojalla pää ei kestäny laittaa sisää. Larionovilla oli pari snipu paikkaa, mutta hasg oli kunG. Muuten tasaista paitsio kisaa.

02:39 2-2 Walki (weza - Teisa) Walki pääsee hyvälle sektorille ja takanurkkaan.

04:10 3-2 Jurma (Osmond - Lius) todella upean kuvion jälkee Jurma huitoo riparista sisään.

05:20 4-2 Osmond (Lius) Immonen lahjoittaa todella hienosti ottamalla moken pois huikeassa kohdassa 4-2 osuman.

Saves, VS:4 ACA:3
Poss, VS:49% ACA:50%

Erästä: Erä oli todella vauhdikas ja tilanteita oli molempiin suuntiin. Huikean lopun tappoi Immonen.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 01.01.2008 18:48