Tilastot

Voodoo PeopleVoodoo People - Mensa Club FinlandMensa Club Finland 1-0

Tehopisteet

Voodoo PeopleVoodoo People
(ei pelaajia)

Mensa Club FinlandMensa Club Finland
(ei pelaajia)

Raportti
1.erä

1.05 ***icing by Mensa. Sattuu ja tapahtuu sanois Saukkosen Mika kun peliä selostais.

1.53 Mensa pääsee ekaa kertaa pelaamalla omalta alueelta pois. jörrit mukamas painaa päälle.

2.36 Lätty Mensamaalille, mutta Zelepukin laittaa sivuverkkoon. Olisin voinut vaikka vannoa, että oli Usurper, mutta ruutu väitti muuta. Näyttö huoltoon.

5.15 Hieno kuvio Voodoo Peoplelta. En nyt huomannut kattoa kuka se oli joka veti täysin päin hasekkia maalin edestä, mutta arvaan jälleen Usurper. Kahta kertaa ei voi mennä väärin.



2.erä

0.36 Zelepukin nappaa kiekon kuin karkin lapselta. Lapsi tällä kertaa Samila, mutta Zelen kuti jää vaisuhkoksi.

2.13

1-0 M.Bartek(1+0), Zelepukin(0+1) Läpiajo, kiekko sivulle ja maali. Hyvin pelannut puolustus oli aika kujalla tässä. Eka todellinen virhe ja heti maali.

Kummallisesti vasta pimento puolustuksessa ja Voodoon maali saivat Mensaan edes jonkinlaista eloa. Yritystä alkoi jo olla ja peli alkoi kääntyä myös VP:n maalille.

Vinha: Sami torjuu omat vedot :D


3.erä

1.54 *** icing by Mensa. Voodoo People onnistuu pitämään kiekkoa ja pitämään lievää painetta Mensan päässä. Peli pyörii nyt täysin väärässä päässä Mensan voittohaaveiden kannalta.

4.00-5.25 Armotonta painostusta Mensalta ja Voodoon puolustuksessa jopa paniikin omaisia elkeitä joissain kohdissa, mutta mikäs ihme se on?! Siellähän on jörri ja Usurper.


Taisto on tauonnut. VP pelaa jäätävät karsinnat ja on ensi kaudella luultavasti varsin kova pala. Mensan taistelu jatkuu.
Tietoja
Tuomari: Tomekki
Lisätty: 06.12.2007 19:59

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.