Tilastot

FC MalPoFC MalPo - Kouvola SabresKouvola Sabres 2-1

Tehopisteet

FC MalPoFC MalPo
JaKurri 1+0=1
Kruuna 0+1=1
Modano 1+1=2
mumm 0+1=1
Smurffi 0+0=0

Kouvola SabresKouvola Sabres
Ayoso 0+1=1
Homie 0+0=0
Hossa 0+1=1
santeri 0+0=0
Zippo 1+0=1

Raportti
TERE TULEMAS TE KAIKI OIKE MUKAVA NAHA TEIT TANNA TAALA KAUKALO. Kuului kun eestin oma selostaja kalu kastanja huusi viereisessä kopissa. Tänään onse päivä mitä taas jotku odottavat ja jotkut ei, kiekon tämän hetken kaksi parasta kuten runkosarjakin kertoi ovat finaaleissa. Ennen ottelun alkua perinteikkäästi kuten viimekaudellakin MINÄ vislaan ensimmäisen ottelun ja myöskin kuulumiset ennen ottelun alkua.

fc malpon pelaajalta jarikurri:lta kysyttyä

Teillä on läpi kauden ollut vahvat otteet mitä luulet kestääkö polla loppuun asti?

JaKurri: nyt täytyy vastata että on kyllä saatanan kovatasonen jengi vastassa mutta luotto omiin on hirveä! ja selostajan lähtiessä kurri huutelee perään että peruuttelemaan ei lähdetä lieneekö sitten parkkeerannut autonsa sakkopaikalle?!

kouvola sabresin ayoso:lta kysyttyä

Mitkä ovat tunnelmat ennen finaalien alkua kun vastassa on erittäin loistavan kauden pelannu fc malpo

Ayoso: öö ihan hyvil fiiliksil lähetää ja malpo on pelannu loistavan kauden ja lähtee eka. (olisiko haisteltavissa kuitenkin pientä jännä kakkaa??!)

kaikkien silmien pitäisi nytten erityisesti kohdistua syöttääkö mummo ja montako kurri tekee?
ja miten sabresissa santerin kantti kestää ja onko hosa jälleen maineensa veroinen.

ja näin ensimmäinen finaali on alkanut ja kello on ...kello on se on seinällä!

1.erä
2.19 0-1 zippo (ayoso, hossa)
5.52 1-1 jakurri (mumm, modano)

malpo saves 4 pos:50%
sabres saves 1 pos:49%

ensimmäinen erä oli selkeästi sabresin kiekko liikkui paremmin kaverit hakivat paremmin ja muutaman hyvän paikan jälkeen zipolle pelattiin erinomainen paikka maalinkulmalle josta oli zipon helppo siirtää 0-1. erä jatkui sabres hallinnassa oikeastaan koko ajan vaikka malpo näennäisesti prosentin turvin piti enemmän kiekkoa, kuitenkin erän päätteeksi hyvän maskin päätteeksi kurrilla helppo työ siirtää tilanne 1-1:teen

2.erä

malpo saves 3 pos:55%
sabres saves 1 pos:44%

tokan erän pari ekaa minsaa jäi hämärän peittoon. mitä tuli katsottua niin jälleen huomattavasti paremmat paikat rakensi sabres ja malpon yritykset olivat suhtkot heikohkoja ja pientä täryä mutta tarkkaa pelaamista molemmilla. viimeinen erä kaiken muuttaa voi vai menisikö jatkiksille jopa?

3.erä
14.54 2-1 modano (kruuna, )

malpo saves 1 pos:51%
sabres saves 3 pos:48%

viimeinen erä oli aika zompailua kuitenkin erän puolivälissä kruunan kohtuu korkea veto menee veskalle asti ja veksahan tuttuun tyyliin räkii sen eteensä ja rupeaa itse ryystämään kaffeeta jolloin modis pääsee väkisin näpäyttämään kiekon tyhjiin. loppuerä oli sitten hieman sabres painostusta ja veskakin otettiin lopussa ulos mutta malpo sumppu piti ja vaaralliset tilanteet jäi näin saamatta. ensimmäinen osaottelu malpolle sabresin paremmista otteista huolimatta.

+++ modano
++ santeri
+ smurffi
Tietoja
Tuomari: Ubula
Lisätty: 05.12.2007 23:47

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.