Homie 0+2=2
Hossa 0+0=0
Ookke 0+0=0
santeri 0+0=0

03:58 1-0 Tenkrat ( - ) tenki sooloilee Kuolemaa askeleen lähemmäksi finaaleita..

Saves, K:5 KS:3
Poss, K:51% KS:48%

Erästä: Kuolema alkaa vihdoin löytämään vireensä ja alkaa hallitsemaan miten tahtoo. Hyökkäyspeli näyttää todella vaivattomalta ja tilanteita syntyy koko ajan.

04:48 1-1 Ayoso (Marenki - Homie) Hieno kuvio jossa viedään kyllä Kuolema ihan pihalle.

Saves, K:5 KS:1

Erästä: Tasaista vääntöä puoleen erään asti, kunnes Kuolema heittäytyi puolustusvoittoisemmaksi ja ei kauaakaan, kun KS jyräsi sumpun yli ja teki komean maalin.

00:17 1-2 Marenki ( - ) Marenki lyö erän alussa sarjaan lisää jännitystä!

02:11 1-3 Marenki (Homie) 2vs1 hyökkäyksestä vuoren varma maali.

Erästä: Kouvola sai nopean maalin alkuun ja rupesi varmistelemaan johtoa. Vastahyökkäyksestä syntynyt 1-3 maali johti Kuoleman todellisen epäuskon partaalle ja Django hyppäsi boksiin..

Saves, K:1 KS:2
Poss, K:53% KS:46%

Pelistä: Ekassa erässä kaikki oli pedattu, että Kuolema marssii Finaaliin, mutta KS löysi ihmeellisesti pelinsä ja paineli voittoon.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 02.12.2007 22:49