Niksu 0+1=1
pelsu 1+0=1
SmL 0+0=0
Tunski 0+0=0

Kiekkoliigakauden 3/2007 semifinaalien avausottelu käydään <b>MalPon</b> ja <b>HC Kauhavan</b> välillä. Mallipoikien fledoissa geeli kiiltää ja Kauhavan juomapulloissa myrkkyviinojen sekoitussuhteet ovat juuri oikeat, joten peli pääsee alkamaan. GM-Keippari Bettings Sports OY:n kertoimet otteluun: 1,85 - 3,05 - 2,90. Livevedossa pelikohteena ensimmäinen kaatuva pelaaja.

<b>I ERÄ</b>

<b>00.41 - 0-1 - Pelsu</b>
Veto jostain nurkkauksesta maalille ja jotkut neljännettoista riparit sisään playoff-tyyliin.

<b>01.02 - 0-2 - Bailey (Niksu)</b>
Paitsion jälkeisestä aloituksesta oudohkon helponnäköisesti Bailey karkuun ja kiekko takanurkkaan.

<b>Erätilastot</b>
Paitsiot: 0-1
Pitkät kiekot: 0-2
Torjunnat: 4-2
Kiekonhallinta: 42%-57%

Todellinen salama-alku Kauhavalta, tosin ehkä hieman MalPo-pelaajan pienen tökkimisen ansiosta, mutta minkäs teet. Eihän Mika Myllylänkään suksi ollut aina hyvin vahattu.

Kiekonhallinta: 43%-56%

Melkoista hawaijikiekkoa ajoittan ja ihme, ettei maalia nähty. Varsinkin Kauhavalla oli muutama mainio vetopaikka ratkaista peli 0-3 -maalilla.

-

<b>III ERÄ</b>

<b>14.08 - 1-2 - Kruuna (Modano) (Smurffi)</b>
Kiekko alueelle ja Modano liimaa pakin pois 1v1-tilanteessa ja vetopassi maalille, jossa Kruuna rämppää sisään.

Paitsiot: 2-3
Torjunnat: 1-1

MalPon kirierä. Lopun myllystä huolimatta ensimmäinen kiinnitys Kauhavalle, joka onnistui tänään varsinkin puolustuspelissä ja oman viivan sumputtamisessa.

<b>Loppukatsaus:</b>

Melko ympäripyöreä peli. Kauhava meni minuutissa kahden maalin johtoon ja varsinkin toisessa maalissa näytti JaKurrilla olleen hienoisia ongelmia yhteyksiensä kanssa. Kauhavalla oli lukuisia paikkoja 0-3 -maaliinkin kunnes MalPo käynnisti kirin viimeisessä erässä ja mylly pyöri, mutta maalia ei saatu aikaan.

-

<b>GM-Keipparin tähtipörssi</b>
<b>Kultapinssi</b> : Niksu - puolusti hyvin eikä menettänyt kiekkoja vaan toimitti ne omille.
<b>Hopeapinssi</b> : pelsu - Hyvin Niksun tukena puolustuksessa koko muun joukkueen tavoin ja komea playoff-maali.
<b>Pronssipinssi</b> : Kruuna - MalPo-maalin tekijä.
Tuomari: Shefki
Lisätty: 29.11.2007 22:50