kazka 0+0=0
Lirppu 0+1=1
Redden 2+0=2

00:27 1-0 Muppet (-) muppet karkaa ja iskee varmasti takakulmaa

03:13 1-1 Redden (-) Lirppu tarjoilee takakulmalle maukasta ja redden osuu vihdoinkin!

Saves, Roikku:2 & ET:5
poss, Roikku:38% & ET:61%

Erästä: Nyt oli vauhdikasta ja mukavan näköistä peliä. Lirpulla oli paikka tasoittaa ennen Reddeniä, mutta ei maistunu tällä kertaa.

maaliton

Saves, Roikku:2 & ET:4
poss, Roikku:53% & ET:46%

Erästä: Redden kolistelee tolppia heti erän alussa hyvästä paikasta. Sen jälkeen on nison vuoro kolistella Kolossin vakio paikkaa eli sitä moken parasta kaveria eli sitä niin sanottua lähellä piti tilannetta eli tolppaa. Tämän välikohtauksen jälkeen Roikkulämy otti täydellisen hallinnan ja oli monesti lähellä lisäosumia. Redden on vieläkin pihalla kun ne heterot vååsån sportin kotiotteluissa..

maaliton

Saves, Roikku:3 & ET:5
poss, Roikku:56% & ET:43%

Erästä: Pari minuuttia täysin sekaista peliä kunnes Roikut otti ET:n talutusnuoraan, mutta kertakaikkiaan eivät saa kiekkoa sisään.

Yleisö hamuaa ratkaisua:

Alem: lirppu iskee ja hari tekee tyhjiin
Tenkrat: ja räkämaali selkeesti tulos

1. JA
01:03 1-2 Redden (Lirppu - hari) hieno passi takakulmalle josta redden isg

Pelistä: Eka erä oli vauhdikasta ja molemmilla oli omat paikkansa, ja tokaan erään lähdettiin 1-1 tilanteesta. Toka erä oli selkeesti Roikun, mutta pojat ei saanu millään sisää. Kolmannen erän alku oli sähellystä, mutta Roikkulämy otti tuiman otteen peliin, mutta ne maalit. Jatkoajalla sitten Lirppu ottaa ratkaisunavaimet kouraansa ja passaa fantastisesti takakulmalle.
Tuomari: ilu81
Lisätty: 26.11.2007 22:07