tikru2 0+0=0

maaliton

Saves, Razor:0 & Roikku:6
Poss, Razor:57% & Roikku:42%

Erästä: Lirppu tarjoilee toisella minuutilla reddenille onea mutta auto passaa taakse. Hari tarjoilee Reddenille snipu paikkaa, mutta ei onnistu. Muuten Razorien kiekollista hallintaa, mutta hirvittävän hermostunutta on ET:n peli, turhia pitkiä ja paitsioita tulee liukuhihnalta. ET hallitsi koko erää kiekollisesti, mutta kädet loppuivat sinisellä ja pari paikkaa lukuunottamatta oli aika vaisua hyökkäystä. Puolustus toimi fantastisesti ja Roikku ei päässy edes vetämään maalille asti

maaliton

Saves, Razor:4 & Roikku:0
Poss, Razor:44% & Roikku:55%

Erästä: Roikkulämy alkoi saada juonesta kiinni ja vetoja maalille, silti erän paras oli hari. Hän blokkaa kaikki vaarallisimmat laukaukset ja avaa Reddenille ja Lirpulle hyvin keskialueelle. Jos ET:llä loppu ekassa erässä kädet siniviivalla nyt ne loppuivat keskialuuella.

03:19 1-0 Lirppu (Kazka) kunnon rämbbämb maali.

Saves, Razor:1 & Roikku:1

Erästä: Erä oli pitkälti asemasotaa keskialuuella, kunne Lirppu pääsi rämpyttämään niin Roikkulämyn oli pakko ottaa riskejä. Kummallakaan ei kumminkaan ollu vaarallisia paikkoja Lirpun maalin jälkeen.

Pelistä: ET painoi ekassa erässä kiekkoa Roikkulämyn maalille, mutta sinisen jälkeen ei saannu mitään aikaiseksi ja kun hari loisti kazka kanssa puolustuksessa lähdettiin ekalle erätauolle 0-0 tilanteesta. Toinen erä oli päinvastainen ja Roikkulämy otti otetta, mutta hienosti toimin Razorin puolustus piti tilanteen 0-0. Kolmas erä oli sählinkiä Lirpun maalin asti. Sen jälkeen Roikkulämy oisi pitänyt aloittaa kiriä, mutta mitään kummalista ei tapahtunut, ei edes tätä:

ALEM: moke pois ja hari tekee maalin!
Tuomari: ilu81
Lisätty: 26.11.2007 21:30