Duda 0+1=1
kretu 1+0=1
opu 0+1=1
Tump3lo 0+0=0

Jännittävän sarjan toinen osakamppailu lähtee käyntiin 23:00. Ensimmäinen osaottelu päättyi Elite partaterän niukkaan 1-0 voittoon.

Mutta nyt tähän otteluun.

1 erä.

5:24 Lirppu. MoTun pakin purki epäonnistuu ja kiekko ajautuu kulmaan Reddenille. Tämä kikkailee ja pyörii aikansa ja lähetää lopulta keskityksen maalille, jonne Lirppu on päässyt unohtumaan. Maalintekijällä edessä tyhjämaali, ja tämä ei tästä erehdy

Torjunnat: MoTu: 1 ER: 3.

Ensimmäinen erä osotti pelin luonteen heti kärkeen. Tarkkailtiin toisten virheitä. Toki erän alussa Tump3lo yritti aktiivisesti maalia tässä kuitenkin epäonnistuen

2erä.

Torjunnat: MoTu: 7 ER: 1

2 erässä pelin loppu on jo selvää, MoTu hyökkää 4 kenttäpelaajalla maalivahdilla, vaihtomiehellä ja katsomon tuella. Kun taas ER luottaa sumppuun ja vastaiskuihin(myös siniviivavetoihin). Sarjan jatkuminen ratkeaa 3 erässä!

3 erä.

2 minuutin kohdalla katsomossa revitään jo hiuksia kun Redden on läpi. Tältä kuitenkin uskomaton jäätyminen ja epätoivoinen onepassi pakin syliin.

Lirppu(hari) hari voittaa satanollan alotuksen ja zippaa Lirpulle joka iskee 0-2.

Gant(opu,Duda) MoTu iskee itsensä mukaan kahinointiin, maali jai kuitenkin näkemättä. loppu on kutkuttavan jännittävä.

Lirppu(Redden,hari) ER iskee vielä loppuun ratkaisun. Läpiajosta rannarilla pussiin

Torjunnat: MoTu: 3 ER: 1

Vedetänä peli vielä yhteen. Ratkaiseva tekijä oli ehdottomasti Tump... Motun tehottomuus, ja ER:n tappava viimeistely. Sarja ER:lle motulle rantapallot ja tuomarin myötätunnon kyyneleet.