Rocko 0+0=0
Rupp 1+1=2

JaKurri: nature vie selkeesti 2-6

02:45 1-0 opu (taka, Gant) heitto maalille ja opu sijoittaa varmasti reppuun.

05:31 2-0 taka (Def) Kardinaali munaus alimmalta pelaajalta josta motu kuittaa onesta maalin.

Motun erä mielestäni selkeästi. Naturen peli ei meinannu millään avautua ja motu silloin tällöin pääsi pyörittää vastustajan kenttäpäädyssä. Täysin oikeutetusti 2-0 tässä vaiheessa.

JaKurri: eiköhä pisteet sittenki motulle plakkarii ja helposti 6-1. vähä pääs arvio heittää enne otteluu ku ei oo tullu näit sarjoi seurattuu yht paljo ku englanni valioliigaa

-

Melkoista hulinaa päästä päähän oli. Pahempi hulina oli kuitenkin katsomossa kun emu pistäytyi puheliaaksi. Mielenkiintoiset lähtökohdat viimeiseen erään. Nouseeko Nature vielä tasoihin ja sitä kautta ohi? Saako tuomari hillittyä emun? Se selviää seuraavassa erässä.

JaKurri: 2erä meni pelailuks

00:56 2-1 kalkku (Plaz, Rupp) Hienon yhdistelmän jälkeen kalkku laukoo näpäkästi yläbörsää

03:22 3-1 Def (opu, taka) Pienen hässäkän jälkeen motu karvaa kiekon itsellee ja siirtelee defille joka siirtää tarkasti kiekon maaliin

04:14 3-2 Rupp -Nousu laidasta kohti maalia ja veto maalin kulmaan.

Nature aloitti huikean loppukirin joka ei kuitenkaan aivan riittänyt. Selvästi vika erä oli naturelta paras erä koko pelistä. Motu kesti kovan loppurynnistyksen ja vei pointsit himaan! emukin saatiin rauhoteltua viimeisen erän aikana.

JaKurri: nature palas tasolles ja motu oli helisees mut piti onnel johtosa. tasapeli ei olis ollu vääryys

Lehdistötilaisuuteen loikki iloisen oloinen veikko nimeltä Def.

Def: alusa oli meilä hyvin hallusa, mutta lopussa meijän anu hoiti hienosti kyllä homman kotia.

Naturen joukoista paikalle saapui paikalle selvästi harmissaan oleva kokenut konkari Plaz.

Plaz: Eipä siinä mitää. Pelattiin niin paskasti että vihu ansaitsee pisteensä. Lopus saatii sentää jotai pelin näköstä illuusioo hetkellisesti aikaa ja olis voinu pomputtaa tasotuksenki sisää, mut ei se kyl poista sitä tosiasiaa että noin surkeella pelillä ei paljo pisteitä keräillä.