Karpov 1+1=2
Shefki 2+0=2
Tollo 0+0=0
Tony 0+1=1

Ensimmäisen erän alku oli taisainen, kumpikin joukkue sai vetoja ja maalipaikkoja hyvään tahtiin, myöskin peli pidettiin käynnissä ilman erityisiä katkoja. Erän loppua kohden alkoi kumminkin KaVon lievä yliote ja siitä seurasi ensimmäinen maali.

1. Erä
0-1 Shefki (Karpov)

Toiseen erään siis lähdettiin KaVon johdossa. Erä näytti taaskin tasaiselta kunnes KaVon hyökkääjä kolmikko teki maalin. Sen jälkeen alkoikin pieni Pelijengin painostus mutta KaVon puolustus piti pintansa kunnes Pelijengin hyökkäys tuotti tulosta. Erä oli kaikenkaikkiaan edelleen tasaista. Kolmanteen erään lähdettiin KaVon johdossa.

2. Erä
0-2 Shefki (Tony)
1-2 Justi (PWNAGEr) (koksu)

Kolmatta erää oltiin pelattu vain minuutti niin Pelijengi tasoittaa tilanteeksi 2-2. Sen jälkeen pelattiinkin aaltoilevaa peliä kunnes neljännen minuutin kohdalla KaVo menee johtoon. loppu ajasta maalivahti pois mutta sekään ei auttanut Pelijengiä vaan Kavo vei tänään pitemmän korren!