stravis 0+0=0
Tony 0+0=0

SSK saves: 2 poss: 54%
Kangasalan Voitto saves: 2 poss: 45%

Arvio erästä: Heti erän aluksi Scott pyssyttää tulisen vedon b-pisteiden takaa, mutta sihti on vähän hakusessa ja kiekko päin kassaria. Vajaan parin minuutin kohdalla SSK saa hyvän pyörityksen KaVon alueelle, varsinkin Scott-Herkula-Lac akseli pyörittelee kiekkoa. Tilanne kulminoituu Herkulan hyvään vetoon, joka menee vähän ohi maalin. Heti tilanteen jälkeen Kavo luo pienen paineen SSK:n päähän, vetokin saadaan aikaiseksi Shefkin toimesta. Maalilla jatkotilannetta on kärkkymässä stravis, mutta molari pitää kiekon visusti hallussaan. Koko loppuerän KaVo luo tämän tästä painetta SSK:n päätyyn ja parhaimmillaan kilautellaan tolppia. Maaleja ei kuitenkaan saada aikaan, joten tauolle tilanteessa 0-0.

--

SSK saves: 7 poss: 49%
Kangasalan Voitto saves: 2 poss: 50%

Arvio erästä: Toisen erän alku on molemmilta joukkueilta vähän sekava, peliä ei saada käyntiin kunnolla. Mitä pitemmälle erä etenee, sitä paremmin joukkueet ja eritoten KaVo saa juonesta kiinni. Paikkoja on vaikka muille jakaa jos jonkinlaisesta kulmasta, mutta kiekko ei uppoa mitenkään. Toisessa erässä myös molket saavat kokea kovia violent behavior-ryöpyn aikana erän puolivälin paikkeilla. Kuten ensimmäisellekin tauolle, toiselle lähdetään tasatilanteesta 0-0.

--

01:33 1-0 Scott (Lac, FuckUp)

SSK saves: 3 poss: 44%
Kangasalan Voitto saves: 0 poss: 55%

Arvio erästä: Myös kolmannen erän KaVo aloittaa luomalla pienen myllytyksen SSK:n kenttäpuoliskolle. Kun maalinteon jumalat eivät ole Kavon puolella, SSK iskee. Reilu puolitoista minuuttia pelattu ja viime pelien Sco"kiikarit"tt vaihtuu maalintekijä-Scottikseksi, kun espoolaisvahvistus iskee kiekon etukulmasta sisään ja verkot tötterölle - SSK johtoon 1-0. Maalin jälkeen KaVo jatkaa siitä, mihin ennen maalia jäi ja painostaa yhä kovemmin laukoen ja luoden paikkoja jatkuvasti. Maaleja ei kuietnkaan satele taivaan lahjana, vaan Sissien kassari on vireessä. Loppuerässäkään Kavo ei saa aikaiseksi tasoitusmaalia, joten S.S.K. vie ottelun nimiinsä lukemin 1-0 - ja KaVon nollaputki saa jatkoa.
Tuomari: Phaneuf
Lisätty: 04.11.2007 23:38