Tilastot

FC MalPoFC MalPo - UnforgivenUnforgiven 2-2

Tehopisteet

FC MalPoFC MalPo
Kruuna 1+0=1
Modano 1+1=2
Smurffi 0+0=0
wert182 0+2=2

UnforgivenUnforgiven
-JoPPe- 0+1=1
Fumble 0+0=0
Haxor 2+0=2
Munez 0+0=0
Onetimer 0+0=0

Raportti
Ennakkoasetelmat:

Liigakamppailussa FC MalPo - Unforgiven sarjan kärki- ja häntäpää kohtaavat. MalPo on tällä hetkellä sarjassa toisena 24:llä pisteellä 13. ottelusta, Unforgiven kyntää pohjamutia 5:llä pisteellä 14. ottelusta. Unforgivenin maaliero rapsakat -45, joten maali-iloittelua(ko) luvassa, kun liigan parhaimmistoa olevat hyökkääjät pääsevät irti?

1. erä

03:43 0-1 Haxor (-JoPPe-)

FC MalPo saves: 4 poss: 53%
Unforgiven saves: 5 poss: 46%

Arvio erästä: Jo ensimmäisellä minuutilla Modano pääsee kokeilemaan unffiveskarin kestävyyttä, molari hyppää maalin sisään, mutta kiekko jää ulkopuolelle. Unforgivenila on suuria vaikeuksia saada hyökkäystä käynnistymään - joko yrityksen katkaisee Malpon hyökkäys tai luokaton avausyritys. Kolmen minuutin jälkeen käydään jo lähellä, kun Modano pelaa Kruunalle b-pisteiden keskelle vetopaikan. Kiekko pomppii veskarilta Wertille, mutta karat jää laittamatta sisään. Reilu puoli minuuttia edellisestä, kun punalamppu syttyy toisessa päässä kuin salama kirkkaalta taivaalta. Haxor saa vapaan vetopaikan b-pisteen kaarelta ja laukoo kiekon vauhdilla kohti etukulmaa - Malpo-kassari haroo tyhjää ja Unforgiven johtoon 0-1. Maalin jälkeen Malpon puolustus on seota sukkiinsa hetken aikaa, hetken kuluttua Haxor-Hurtaj kaksikko 2vs1-tilanteessa, avopaikka Hurtaj:lle, mutta molari valppaana, eikä Haxorkaan osu irtokiekkoon joten lukemat säilyvät. Erän viimeinen reilu minuutti mennään jälleen unffipäädyssä. Malpohyökkäykselle avautuu lukemattomia maalipaikkoja, mutta millintakakulmastaohi-vetoja lukuunottamatta muuta ei saada aikaan, joten tauolle hieman yllättäen Unforgivenin johdossa 0-1.

--


2. erä

00:29 0-2 Haxor

FC MalPo saves: 2 poss: 45%
Unforgiven saves: 6 poss: 54%

Kuriositeettina mainittakoon, että katsomossa velloi kertomus, jonka mukaan Haxor olisi loppukauden pelikiellossa sääntöjen mukaan. Syynä värväys HIFK:n kesken kauden.

Arvio erästä: Jos Malpo aloitti ensimmäisen erän hyvin, sitä voidaan sanoa myös Unforgivenista. Puoli minuuttia pelattu ja samainen mies asialla kuin ensimmäisessäkin maalissa, Haxor pääsee jälleen laukomaan vapaalta vetosektorilta ja etukulma soi. Lukemat vaihtuvat 0-2. Maalin jälkeen molempien joukkueiden puolustus on enemmän tai vähemmän tuuliajolla, Unforgiven luo 2vs1-vastahyökkäyksiä ja Malpo pääsee muutaman kerran vain maalivahtia vastaan, molempien yritykset kuitenkin tuloksettomia. Erityisesti Malpo käy monta monituista kertaa hyvin lähellä maalia, mutta malpokoutsi saa haroa harmaita hiuksiaan, koska tauolle mennään 0-2 Unffien vierasjohdossa.

--

3. erä

05:00 1-2 Modano (Wertti)
05:51 2-2 Kruuna (Wertti, Modano)

Possit ja savet jäi saamatta.

Arvio erästä: Kolmannen erän Malpo aloittaa ensimmäisen tapaan vahvasti vyöryttämällä jatkuvasti hyökkäyksiä Unforgivenin alueelle. Joukkuepuolustus kuitenkin pelaa tiivisti ja tulosta ei synny. Neljästä peliminuutista lähtien koko loppuerä on hurjaa Malpon painostusta ja maali roikkuu kirjaimellisesti ilmassa maalaispoikien hakiessa villisti kavennusta. Lopulta kavennus myös syntyy Unffien pakkien sählätessä kulmassa, Wertti-Modano onessa eikä SSK:ssakin pelannut Modano erehdy, minuutti ennen ottelun loppua ja tilanteeksi vaihtuu 1-2! Ottelun loppu onkin todellista hegemoniaa ja taistelua aikaa vastaan. Loppuun asti ei Unforgiven pakka kestä johtoasemasta huolimatta, vaan Malpo iskee itselleen tasoituksen vain yhdeksän sekuntia ennen loppusummeria. 3vs2-hyökkäys, Wertti pelaa Kruunan vapaaksi ja Kruuna tällää kiekon takakulmaan b-pisteeltä, Malpo tulee tasoihin ja on taas pisteensyrjässä kiinni. Yhdeksässä sekunnissa ei ymmärrettävästi ehdi juurikaan tapahtua, joten dramaattisen ottelun pistepotti jaetaan tasan Malpon ja Unffien välillä.


*** Modano
** Haxor
* Kruuna/Wertti
Tietoja
Tuomari: Phaneuf
Lisätty: 29.10.2007 21:41

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.