Hokiolli 2+0=2
soopa 1+0=1

1.Erä
Muutama minutti pelattu ja Eyemou yksinläpi, eikä kaveri erehdy. 0-1 by Eyemou
Vain hetkeä myöhemmin soopa laittaa taululle 0-2 lukemat. Näissä lukemissa toiseen erään.

2.Erä
Vain hetki pelattu kun Hokiolli lisää Team Jupiterin johdon jo kolmeen maaliin. 0-3 by Hokiolli
Parikymmentä sekuntia edellisestä kun Eyemou on jälleen yksinläpi, tällä kertaa veto kuitenkin suuntautuu tolppaan. 2 minuuttia ennen 2.erän loppua Motu lue painetta Jupiterin päädyssä ja opu pääsee leikkaamaan maalille, eikä erehdy. 1-3 by opu (Duda) Vain minuutti edellisestä, 1-4 by Hokiolli

3.Erä
Motu voittaa aloituksen ja opu pääsee suoraan läpi, 2-4 by opu
Motu pitää kiekkoa hyvin Jupiterin päädyssä, puotto viivaan josta Def laukoo lukemiksi 3-4.
3-4 by Def
Hokiolli pääsee läpi 2. minuuttia ennen loppua, mutta veto menee kilometritolkulla ohi. Vastahyökkäyksestä Motu iskee, 4-4 by He-Man (opu)
Näinhän siinä käy että Motu punnertaa lopussa väkisin ohi, vain 2. sekuntia ennen loppuvihellystä Duda pamauttaa viivalta maskin takaa 5-4 voiton Motulle. 5-4 by Duda (He-Man)