Kaarto 0+2=2
larrii 0+1=1

HC RoikkuLämy - Lugu 3-3
(3-2,0-0,0-1)

Lugu oli pistää kiekon ensimmäisen kerran pömpeliin jo 7 sekunnin kohdalla, kiekko jäi kuitenkin vain pyörimään maalin kulmalle ja pakki hoiti.
00.36 Ele (Klee, Hauer) 0-1 - pyörityksen päätteeksi Ele laukoi siniviivan tuntumasta maalin ensimmäisen kerran perille asti.
01.33 Muppet (niso5) 1-1 - Eleltä pieni virhe laidassa, Muppet pääsi läpiajoon ja veti varmasti takakulmaan.
02.19 Muppet (niso5) 2-1 - Lugupuolustus hieman paniikissa, niso5 heitti lerpun maalikulmalle, jossa Muppet oli sohimassa räkämaalia.
03.43 niso5 (Muppet, Napoleon) 3-1 - Lugupaketti edelleen hieman hajallaan, Roikut syöttelevät nopeasti nisolle laukaisupaikan b-pisteiden väliin, josta lähti tarkka laukaus yläkulmaan.
05.18 Hauer (Ele, Kaarto) 3-2 - Lugu rauhoitti peliä hieman ja pelasi rauhallisesti, mutta nopeasti syötellen Hauerille laukaisupaikan. Hieman vastaavanlainen maali kuin nison.

Melkoista hurlumheita päästä päähän. Lugun peli oli ensimmäiset neljä minuuttia melko levotonta, lopussa rauhoittui hieman. Roikuilta hyvä erä.

Roikku saves 1, poss 49%
Lugu saves 2, poss 50%

Lugu haki rauhallisesti erän alusta paikkoja, mutta Roikun vastahyökkäykset olivat terävämpiä ja vaarallisempia. Roikkujen puolustuspeli pysyi omalla alueella hyvin kasassa koko erän.

Roikku saves 5, poss 50%
Lugu saves 5, poss 49%

Lugu lähti heti erän alusta hakemaan hanakasti maalipaikkoja ja omassa puolustuspäässä Roikkupelaajilta kiekko vietiin kuin tikkari lapselta. Siitä huolimatta hyvät maalipaikat olivat vähissä.
Erän vanhetessa myös Roikkupuolustus nappasi tikkarin helponlaisesti pois lugulaisilta. Kiekko liikkui lugulaisilla hienosti ja sitten...
17.12 Hauer (Kaarto, Ele) 3-3 - Hauerille pedattiin hyvillä syötöillä laukaisupaikka b-pisteiden väliin ja ansaittu tasoitusmaali syntyi.