HC KauhavaHC Kauhava - Rowdyruff BoysRowdyruff Boys 0-0

Omena 0+0=0
Vaake 0+0=0
Viisumi 0+0=0
Wai 0+0=0

HC Kauhavan lentopallon maajoukkue saapui Tukholman raksilaan jo eilen yöllä soutuveneellä päällikkö Hocken toimiessa perämiehen vastuullisissa tehtävissä. Kauhava kohtaa lauantai-illan jännärissä paikallisvastustaja Rowdyruffin Boyssit. Kumpi ottaa kuokkaan? Toistuuko viimelukuvuoden 1-1 tasapeli? Onnistuuko Kauhava vihdoin katkaisemaan tappioputkensa? Ottaako RB kauden kolmannen voittonsa? Näitä kysymyksiä pohtii myös Kauhavan elävä legenda Hocke, joka tekee depyyttinsä tällä kaudella. --> Oma intiaanireportterimme "Petetty Jänis" onkin paikanpäällä kyseisellä Raksilan jalkapallostadionilla Tukholmassa. Olkaa hyvä, lets go!

1.Erä:

HILJAISUUS....

Erä oli lievää RB:n hallintaa. Erän paras maalipaikka nähtiin, kun Omenalle pelattiin raipemainen lätty maalin eteen, mutta Kauhavan maalilla loistavan spagetin heittäny Dekke Jööran ujutti räpylänsä eteen.

Dekke Jööran: 4 torjuntaa, 0 päästettyä maalia. Trjnt% = 100%
Pascal Patong: 0 torjuntaa, 0 päästettyä maalia.
Trjnt% = 100%

2.Erä:

SYVÄ HILJAISUUS...

Erästä itselle jäi käteen vain De Ja Vu - mainen ilmiö, jonka koen yleensä automatkoilla.. "valkoinen viiva... toinen valkoinen viiva.. kolmas valkoinen viiva.." Tämä ilmiö oli enemmän tyyppiä "Kauhavan sininen viiva, keskiympyrä, RB:n sininen viiva, keskiympyrä, Kauhavan sininen viiva, keskiympyrä, RB:n sininen viiva, ja niin edelleen" Kauhavan 3v1 hyökkäys oli erän parhaita paikkoja, mutta PPascal Patongin massiivinen ojentajalihas oli tiellä.

Dekke jööran: 7 torjuntaa, 0 päästettyä maalia
Pascal Patong: 2 torjuntaa, 0 päästettyä maalia

3.Erä:

Lähdenkin tästä hakemaan lääkärinlausuntoa kuuroudestani. Maaliton peli korostaa joko hyökkäyksen pas*uutta, tai puolustuksen loistokuutta. Kokoonpanoja kun katselee, olettaisin että asialla oli jälkimmäinen syy. Tervetuloa jatkoille håkan.jr:n matalaan lumimajaan Malmössä.

Dekke jööran: 14 torjuntaa, 0 päästettyä maalia
Pascal Patong: 8 torjuntaa, 0 päästettyä maalia