Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Ottelun tiedot

Liiga 3/2007

HC Kauhava - Rowdyruff Boys 0 - 0

HC Kauhava:
Bailey 0+0=0 ±0
Hocke 0+0=0 ±0
Niksu 0+0=0 ±0
setärnä 0+0=0 ±0
Tunski 0+0=0 ±0

Rowdyruff Boys:
Omena 0+0=0 ±0
Vaake 0+0=0 ±0
Viisumi 0+0=0 ±0
Wai 0+0=0 ±0

Tuomari: Herra
Lisätty: 20.10.2007 23:04

Otteluraportti
HC Kauhavan lentopallon maajoukkue saapui Tukholman raksilaan jo eilen yöllä soutuveneellä päällikkö Hocken toimiessa perämiehen vastuullisissa tehtävissä. Kauhava kohtaa lauantai-illan jännärissä paikallisvastustaja Rowdyruffin Boyssit. Kumpi ottaa kuokkaan? Toistuuko viimelukuvuoden 1-1 tasapeli? Onnistuuko Kauhava vihdoin katkaisemaan tappioputkensa? Ottaako RB kauden kolmannen voittonsa? Näitä kysymyksiä pohtii myös Kauhavan elävä legenda Hocke, joka tekee depyyttinsä tällä kaudella. --> Oma intiaanireportterimme "Petetty Jänis" onkin paikanpäällä kyseisellä Raksilan jalkapallostadionilla Tukholmassa. Olkaa hyvä, lets go!

1.Erä:

HILJAISUUS....

Erä oli lievää RB:n hallintaa. Erän paras maalipaikka nähtiin, kun Omenalle pelattiin raipemainen lätty maalin eteen, mutta Kauhavan maalilla loistavan spagetin heittäny Dekke Jööran ujutti räpylänsä eteen.  

Dekke Jööran: 4 torjuntaa, 0 päästettyä maalia. Trjnt% = 100%
Pascal Patong: 0 torjuntaa, 0 päästettyä maalia.
Trjnt% = 100%

2.Erä:

SYVÄ HILJAISUUS...

Erästä itselle jäi käteen vain De Ja Vu - mainen ilmiö, jonka koen yleensä automatkoilla.. "valkoinen viiva... toinen valkoinen viiva.. kolmas valkoinen viiva.." Tämä ilmiö oli enemmän tyyppiä "Kauhavan sininen viiva, keskiympyrä, RB:n sininen viiva, keskiympyrä, Kauhavan sininen viiva, keskiympyrä, RB:n sininen viiva, ja niin edelleen"  Kauhavan 3v1 hyökkäys oli erän parhaita paikkoja, mutta PPascal Patongin massiivinen ojentajalihas oli tiellä.

Dekke jööran: 7 torjuntaa, 0 päästettyä maalia
Trjnt% = 100%
Pascal Patong: 2 torjuntaa, 0 päästettyä maalia
Trjnt% = 100%

3.Erä:

Lähdenkin tästä hakemaan lääkärinlausuntoa kuuroudestani. Maaliton peli korostaa joko hyökkäyksen pas*uutta, tai puolustuksen loistokuutta. Kokoonpanoja kun katselee, olettaisin että asialla oli jälkimmäinen syy. Tervetuloa jatkoille håkan.jr:n matalaan lumimajaan Malmössä.

Dekke jööran: 14 torjuntaa, 0 päästettyä maalia
Trjnt% = 100%
Pascal Patong: 8 torjuntaa, 0 päästettyä maalia
Trjnt% = 100%

*** Dekke Jööran
** Pascal Patong
*Hoc(omistankiikarit)ke
Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.