Los AmigosLos Amigos - Elite RazorElite Razor 4-2

kazka 1+0=1
Lirppu 1+1=2
Redden 0+2=2

<b>1.Erä</b>

3:27 1-0 Phaneuf (Puslu , ftaaby) - Puslu syöttää Phaneufille, joka pääsee tällämään vapaasti etukulmasta sisään.
4:32 2-0 Puslu (Phaneuf , Emre) - Hienon syöttökuvion päätteeksi Puslu pääsee laukomaan b-pisteen tuntumasta takakulmaan.

Los Amigos saves: 1, poss: 58%
Elite Razor saves: 6, poss: 41%

Erä oli Los Amigosin hallintaa, joka vyörytti hyökkäyksiä yksi toisensa jälkeen hyvillä syötöillä. Elite Razorilla oli yksi maalinteko paikka, mutta laukaus meni 10 metriä ohi maalin.

<b>2.Erä</b>

2:44 2-1 Lirppu (Redden , hari) - Reddenin vedon reboundista Lirppu pääsee sutimaan kiekon tyhjiin.

Los Amigos saves: 4, poss: 47%
Elite Razor saves: 1, poss: 52%

Elite Razor nosti päänsä suosta ja se näkyi ajassa 2:33 Lirppu pääsi niittamaan kavennuksen. Tosin pienoisella Amigo-maalivahdin avustuksella.

<b>3.Erä</b>

3:00 2-2 kazka (Lirppu , Redden) - kazka hakee kiekon laidasta ja luikertelee maalintekosektorille ja pamauttaa kiekon takakulmaan.
4:10 3-2 Puslu (Emre) - Puslu vetää kaukaa ylös.
5:59 4-2 Emre (Puslu) - Elite Razor pakki sähläilee omassa laidassa ja Puslu pääsee riistämään kiekon. Syöttö oneen Emrelle ja PAM!

Los Amigos saves: 1, poss: 56%
Elite Razor saves: 4, poss: 43%

Erän alussa Elite Razor pääsi tasoittamaan, mutta Los Amigos hoiti pisteet kotiin Puslun tarkan vedon siivittämänä.

<b>Otteluraportti:</b>
Ensimmäisessä erässä Los Amigos hallitsi ja siirtyikin kahden maalin johtoon ennen toista erää. Toisessa erässä Elite Razor sai pelin rullaamaan ja myös kavennusmaali saatiin aikaan. Kolmannen erän alussa Elite Razor tasoitti, mutta Puslun tarkka veto neljännellä minuutilla siirsi taas Amigot johtoon. Eikä Elite Razor tästä enää toipunutkaan ja Emre pääsi viimeisellä sekuntilla kaunistelemaan loppunumerot 4-2:een.