<b>1.Erä</b>

maaliton

Avellino Capellier saves: 3, poss: 43%
Last Period saves: 2, poss: 56%

Last Periodin lievää hallintaa. Pääosin keskialueella palloilua, toki muutama maalipaikkakin nähtiin.

<b>2.Erä</b>

4:05 0-1 Pappis (Ricky , Waakku) - Ricky hettää maalille ja Pappis sohii jostain reiästä kiekon maaliin

5:37 1-1 Ezko - Ezko riistää puolustajalta ja sijoittaa kiekon maaliin.

Avellino Capellier saves: 3, poss: 47%
Last Period saves: 5, poss: 52%

Tasainen erä. Last Period pääsi erän neljännellä minuutilla maalin johtoon, mutta Ezko tasoitti pelin ennen erän loppua.

<b>3.Erä</b>

2:43 2-1 ashton (Ezko) - Ezko syöttää ashtonille, joka laukoo pommin, mutta hasek pelastaa vielä hetkeksi. Mutta reboundin jälkitilanteesta ashton pääsee kuljettamaan kiekon pelaajaruuhkan läpi maaliin.

5:02 2-2 Ricky (Doomguy , Pappis) - Last Period syöttelee nätisti Avellino päädyssä, kunnes Rickyn pommittaa kiekon takakulmaan b-pisteen tuntumasta.

5:24 3-2 n3wbdeath (Koala , Ezko) - En nähnyt.

5:51 3-3 Doomguy (Pappis) - Pappis hoitaa aloituksen keskialueella ja kuljettaa kiekon Avellino päätyyn. Lopuksi Doomguy pääsee viimeistelemään onetimerista tasoituksen.

Avellino Capellier saves: 4, poss: 50%
Last Period saves: 5, poss: 49%

Kolmannessa erässä ketsuppipullot aukseivat molemmilat joukkueilta ja nähtiin maalirikas erä, joka lopulta päättyi neljän tehdyn maalin jälkeen tulokseen 3-3.

<b>Otteluraportti:</b>
Ensimmäinen erä oli tunnustelua ja maaleja ei nähty. Toisessa erässä molemmat joukkueet viimeistelivät maalin mieheen, kunnes kolmannessa erässä räjähti neljän maalin muodossa ja päädyttiin loppujen lopuksi "suhtkoht" oikeutettuun tulokseen 3-3.