Neeppa 0+0=0
random2 0+0=0

1.erä:

Kun peli petoareenalla oli alkamaisillaan oli hornankattilaan ahtautunut kokonaiset 2 katsojaa (huutelemaan kannustuksia länki-lundellille?).
Hifki pyörittää erän aluun vahvasti mutta tulosta ei tahdo syntyä. Vetoetäisyyksille kyllä nämä ihonväriltään punaiset pedot pääsevät, mutta vedot jäävät torsoiksi tai lähtevät huonoista paikoista, hieman paremmalla tuurilla ja sijoittumisella olisi taululla parikin maalia jo kahden ensimmäisen peliminuutinminuutin jälkeen.

4:54 1-0 tuhnu (rubinho, -kessu-)
Kiekko pelataan tuhnulle viivaan josta tämä raudanluja viimeistelijä tykittää pienellä onnellakin maalivahdin kautta kiekon maaliin
5:56 2-0 -kessu-
HIFK iskee vielä kiusallisesti erän loppuun kessu tuo irtokiekon keskelle vallan oivalliseen vetosektoriin ja laukoo kiekon maalin takanurkkaan.

Ensimmäinen erä sujui HIFKin hallinnasa vaikka avellinollakin muutama paikka niin eivät avellinoon pelurit saaneet juuri minkäänlaista painetta hifkin päätyyn, vain muutaman vastahyökkäyksen.
Vedot 5-3
poss 55-44

Avellinoilla pari paikkaa erän alkuun mutta deiciden veto jää puolustukseen ja koalan vedon aavistaa oikein Super länki-lundell

6:56 2-1 Koala (asthon)
Kiekko lyödään maalille jossa on kaksi avellinon pelaajaa hakkamassa kiekkoa maaliin, koala osuu kiekkoon ja hänet palkitanakin tästä häikäisevästä kiekon maaliin survomisesta yllättäen maalilla

Pian edellisen jälkeen 3-1 Rubinho7 (Wakke)
Rubinho laukoo vaken syötöstä, hyvästä paikasta ja osuu maalin etunurkkaan maalille vaihdetun reikiksen väistäessä minne sattuu.

aven asthon sutii varmasta paikasta molarille.

avellino taas lähellä kaunistella sarakettaan

Avejen erä, helvetisti paikkoja muttei juuri tulosta, kiekko ei pompi ja paikoista ei tehdä. Vedot 3-6 prossat 48-51

3.erä:

avejen painostus jatkuu mutta n3wbdeathin veto siniviivalta suuntautuu niukasti ohi

aveilla paikkoja, mutta superhyviä varmoja paikkoja ei onnistuta luomaan riittävästi ja ne harvat tuhlataan karulla tavalla.

Hifkillä mahdollisuus ratkaista peli vastahöökillä erän puolessa välissä.

Ave sortuu erän lopussa virheisiin ja menetyksiin, ehkä turhautuminen moombamaiseen maalintekoon on jo liian voimakasta? ja yrittäminen täten väkinäistä, näin pongot hifkille.
vedot 2-5 vihti vihti prossat

Yhteenveto:

Kokonaisuudessaan Varsin keskinkertainen ottelu, paikkojakin toki luotiin ja hifki rankaisi niistä edes kohtuu hyvällä prosentilla, avellinon sortuessa epäonnistumisten karulle tielle. Lisäksi on todettava ettei peli ei muutenkaan kulkenut tavalla jolla sen soisi tällä tasolla kulkevan.