Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Ottelun tiedot

Liiga 3/2007

HC Kauhava - FC MalPo 3 - 8

HC Kauhava:
Bailey 2+0=2 ±0
Niksu 0+2=2 ±0
pelsu 1+1=2 ±0
setärnä 0+0=0 ±0

FC MalPo:
JaKurri 3+4=7 ±0
Modano 3+3=6 ±0
mumm 1+3=4 ±0
Smurffi 1+1=2 ±0

Tuomari: Herra
Lisätty: 11.10.2007 23:47

Otteluraportti
Illan raina pyörii tällä kertaa kiekkokaukalossa, 8 ottelun voittoputken omaavan FC Malpon ja HC Kauhavan välillä. HC Kauhavan viimepelien saldo näyttää synkältä. 3 peliä, joista yhtään ei olla saatu käännettyä kotiin päin. Kaatuuko FC Malpon puolustus pelsun teräviin ranteisiin, ja sulaviin liikkeisiin, tai Baileyn tuliseen slapshottiin. Entä pystyykö 100 runkosarjaotteluaan pelaava loistohyökkääjä JaKurri enää tehtailemaan pisteitä yhtä paljon, kun anttilassa plussapisteitä keräävä Letti. Popkornia huuleen, ja ottelun pariin. Onko HC Kauhavan pakkikalusto liikaa Malpon agressiiviselle hyökkäyspelille? Vai nöyryyttääkö JaKurri - Modano kaksikko Kauhavan pelipakettia samalla tavalla kuin Völligiä vastaan. Se jää nähtäväksi!

1.Erä:
02:36 0-1 by Modano
Hienohkon kuvion päätteeksi autopassi tavoittaa Modanon maalinkulmalta, ja melkein kuulin Modanon huulilta lipsuvan sanat: "MÅÅÅÅÅÅÅÅL.."

*Halla* ja tää ei merkkaa mitään, vaik Malpo runkkises näin kova, kusee pleijareis kuiteski.

Kauhava saves: 8
Malpo saves: 2

2.Erä:
06:17 0-2 by mumm (JaKurri, Modano)
vaarin vaimolle pelataan kiekko, ja tämän veto uppoaa tolpan kautta hieman tuurin avustuksella kimmotessaan puolustajan peräpukamasta. Näin ruotsalaisittain kerromme tekstin yhdellä lauseella "Den glider in..."

07:34 1-2 by Bailey (pelsu, Niksu)
Epäilisin että kaverilla on joku aimbot, hervoton tuuri tai jumalattoman tarkka laukaus. Veto lähtee +2 kulmasta, osuu mumm nimiseen tuulimyllyyn ja kimpoaa onnekkaasti verkon perukoille.

Kauhava saves: 2
Malpo saves: 7

3.Erä:
12:18 1-3 by JaKurri (Modano, mumm)
Veto b-pisteeltä -> kloptööt

12:23 1-4 by Jakurri (Smurffi)
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEE, uskokaa tai älkää, tätä nykyään Smurffille voi ostaa yksilinssisiä kiikareita! Tämä legendaarinen villähteen poika tarjoilee JaKurrille maalin!

12:26 2-4 by Bailey (Niksu)
Hehkutin Smurffin kiikarikirouksen rikkoutumista, joten meni hiukan ohitse.

13:46 2-5 by Modano (JaKurri)
Modano tällää ja mällää, samapa tuo!

16:35 2-6 by Modano (JaKurri, mumm)
Dejavu?

17:23 2-7 by JaKurri (Modano, mumm)
JaKurri puolittain läpi, ja kloptööt

17:41 3-7 by pelsu
HERMOT

17:55 3-8 by Smurffi (JaKurri)
Smurffiko muka teki ??? lieventävä asiahaara tietenkin se, että maali tuli onetimeristä.

Sitten palkintojen jakamisen vuoro:

Tapanani on aina ollut antaa niin sanottu "pelin hahmo" pysti pelin ratkaisumaalin tekijälle, joka tällä kertaa on upeaa kauttaan pelaava JaKurri, jolle ottelu oli 100 runkosarjaottelu! Palkinnoksi  uurastuksestaan ja vuosien työn tuloksista JaKurri saa minulta henkilökohtaisesti lahjakortin Orimattilan K-Supermarket Aisakelloon, joka oikeuttaa YHTEEN LITRAAN PIIMÄÄ! Tervetuloa noutamaan palkintoasi.  

  (Juuri saamamme tiedon mukaan, Baninski on juuri aikeissa aukaista ranteensa posliinimukille, joten hän luovutta täten minulle kultaisen nilkkarenkaansa! Tämä rengas menee smurffille osoituksena siitä, että hänen tilastoissaan ei tule enää näkymään pyöreitä muotoja, ja kiikarikirous on nyt kumottu! ONNEA!

Taikaviittaturnausta järjestävä "Karvaetana-lehti" myöntää tunnustuksesta hienosta taistelusta tsempparipalkinnon Kauhavan parhaille pistemiehille, joita on kolme, Niksu,pelsu sekä Bailey!
Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.