<b>1.Erä</b>

3:54 1-0 -HaBa- - Haba saa kiekon ja tällää sen sisään, so simple.

Unforgiven saves: 4, poss: 43%
S.S.K. saves: 1, poss: 56%

SSK hallitsi hienokseltaan erää, mutta Haban maali oli kuin myrkkyä erää siihen asti hallinneelle SSK:lle. Unforgiven pääsi hyvin katkomaan avaukset jo ensimmäisestä syötöstä lähtien ja näin SSK:n hyökkäyspeli vaikeni ja vielä kun lisäksi Lacin yksi vastaan ykköset olivat melkein kuin kiekon kuljetusta pakin lapaan, niin SSK:n hyökkäyspelistä tuli luokatonta, jolla ei maaleilla juhlita.

<b>2.Erä</b>

1-1 0:05 Herkula (Fandul) - Fandul syöttää aloituksen jälkeen Herkulalle, joka pääsee tasoittamaan ottelun.

Unforgiven saves: 4, poss: 44%
S.S.K. saves: 5, poss: 55%

Sama tahti jatkui: SSK hallitsi ja piti kiekkoa. Mutta hyökkäyspeli oli silti luokatonta, turhan pitkää pidettiin kiekkoa itsellä, kun olisi pitänyt syöttää ja näin ollen tilanteet kuihtuivat kasaan.

<b>3.Erä</b>

1:40 1-2 Lac (Herkula) - Herkula pakittelee siniviivalle päin syöttäen taaksepäin Lacille, joka pääsee avopaikasta latomaan kiekon takakulmaan.
4:19 1-3 Sekka (Herkula , Lac) - Maskia on, Sekka vetää ja siellä soi.

Unforgiven saves: 4, poss: 41%
S.S.K. saves: 2, poss: 58%

SSK hallitsi tätä erää suvereenisti ja tukossa ollut hyökkäyskoneisto saatii toimimaan. Lisäksi SSK sai tehtyä tarvittavat maalin kahteen pisteeseen vaikeuksista huolimatta.

<b>Loppuraportti:</b>
Ensimäisessa ja toisessä erässä SSK-kone yski ja kaiken kukkuraksi Haba niittasi ensimmäisessä erässä Unforgivenin johtoon. Toisessä erässä Herkula pääsi tasoittaamaan aloituksen jäkimainingeista ja viimeisessä erässä SSK heräsi ja hoiti pisteet kotiin eleettömästi. Paremmalla hyökkäyspelillä SSK olisi voinut latoa tukun maaleja lisää, mutta näin tällä kertaa.