Def 3+2=5
Hulk 0+3=3
opu 1+2=3

1 erä

1:28 Redden pääsee läpiajoon, tai oikeastaan 2vs0 mutta toinen tuli aivan laidasta. Redden ampuu itse ja ampuu vain hiuksenhienosti ohi.

2:37 harin avaus epäonnistuu ja He-Man käy hakemassa kiekon siniseltä, syöttö archelle ja tämä tällää kiekon omassa maskissa olleen maalivahdin taakse

3:36 MoTun miehistö jatkaa myllytystä ja pääsee jälleen pahantekoon. arche syöttää bpisteiden välistä alas Defille joka iskee suoraan syötöstä kiekon takakulmaan.

5:59 Redden laittaa kiekkoa viivalta takakulmaan. Lirpulle olikin avautua tyhjä maali mutta aika pelasti.

1 erä oli Motun painostusta, mutta ER sai hyviä vastahyökkäyksiä ja olikin tehdä maalin tai pari.

Torjunnat: ER: 4 MoTu: 4

2 erä

1:47 ER alkaa saada juonesta kiinni ja saakin kavennuksen. Lirppu tulee b pisteen kaarelle mutta veto tolppaan. Redden kuitenkin iskemässä karat reppuun ja syö matkan varrella Lirpun syöttöpisteen.

2:48 Siniviivalla tapahtuu kummia ja tämä seurauksena kahden passin jälkeen, arche nokikkain molarin kanssa ja varma veivi ja kiekko pussiin.

3:53 2vs1 ER päätyyn ja Defille kiekko b-kaarelle. kiekko kohti takakulmaa mutta molarilta upea torjunta. opulla vielä mahdollisuus ripariin mutta ajaa ohi kiekosta.

4:57 Lirppu ajaa kohti maalia ja ampuu kohti takakulmaa. Kiekko maalivahdin laatasta maalineteen, ja torikokous valmis.

5:29 MoTu \\\"jälleen\\\" yv hyökkäyksessä ja tuomari kokee jo deja-vu tunteita tästä maalista. jälleen kiekko takakulmaan

2 erä oli minusta ER hallintaa mutta maalit uupuivat. MoTu teki lähes 100% teholla.

Torjunnat: ER: 4 MoTu: 5

3 erä.

1:12 opu pyörittelee kulmasta ja lähettää keskityksen maalille jossa Def siirtää kiekon reppuun.

1:55 MoTun miehistö jälleen yv hyökkäykseen mutta nyt tästä ei ole tuloksena maalia, vaan sen jälkitilanteessa tapahtuu. Kiekko pelataan Defille kaarien väliin ja tämä täräyttää maskin avustuksella kiekon reppuun.

2:00-6:00 Tässä ajassa molemmat joukkueet saivat muutamia hassuja juttuja aikaiseksi, joitan en viitsi edes kirjata ylös ja ohitan homman tällä.

3 erä oli oikeastaan jo pelkkää pelailua. MoTu iski pari häkkiä ja teurastuksen merkit olivat sillä selvät.

Torjunnat: ER: 3 MoTu: 3
Tuomari: Wesslin
Lisätty: 08.10.2007 21:51