Tilastot

S.S.K.S.S.K. - Kouvola SabresKouvola Sabres 2-0

Tehopisteet

S.S.K.S.S.K.
FuckUp 0+1=1
lasse89 2+0=2
Pönssi 0+0=0
Scott 0+0=0

Kouvola SabresKouvola Sabres
Ayoso 0+0=0
Homie 0+0=0
Hossa 0+0=0
Ookke 0+0=0

Raportti
Ennakkoasetelmat:

Liigan kärkipaikalta peliin starttaava vierasjoukkue Kouvola Sabres kohtaa seitsemäntenä majailevan S.S.K.:n. Molempien hyökkäys on tehnyt tuhoisaa jälkeä. Voitolla Sabres vahvistaisi asemaansa liigan kärjessä, Sissikiekko taasen nousisi viidenneksi KaVon edelle.

Seuraa heitä:

- Hossa: kuivan viime kauden jälkeen 10. ottelussa 22 pistettä ja tällä hetkellä pistepörssin toinen tila. Jatkuuko VZEM:stä aiemmin tunnetun Hossan ruusuinen tie, vai pysäyttääkö SSK:n kivikova puolustus hänet.

- Scott: SSK:n sisäisen pistepörssin kärjessä puolustaja, jatkuuko pisteiden keräys yhtä tehokkaasti myös tänään?


1. erä

05:00 1-0 Lac

SSK saves: 4 poss: 50%
Kouvola Sabres saves: 3 poss: 49%

Arvio erästä: Erän alku on lähinnä kiekon liikuttelua omilla ja näennäisen hallinnan saamista. Molemmat tiimit karvaavat hyvin ja puolustus pitää linjan tiukkana, omalle maalille ei ole tulemista. Varsinaisia maalipaikkoja ei KS:n päin lauottuja kaukovetoja huolimatta synny. Pienen SSK-painostuksen päätteeksi joukkue avaa maalihanat; Ayoso menettää kulmassa Lac:lle, joka nousee maalille ja niittaa kiekon takakulmaan tasan minuutti ennen taukovihellystä. Viimeinen minuutti on leppoisaa kiekonliikuttelua ja tauolle lukemissa 1-0.

--

2. erä

Ei tilastomerkintöjä

S.S.K. saves:6 poss: 45%
Kouvola Sabres saves: 2 poss: 54%

Arvio erästä: Toisen erän aloittaa KS pienellä myllytyksellä ja saa luotua vetopaikan maskin takaa, mutta kassari on valppaana. Erän alku on aikaisempaa periodia huomattavasti vauhdikkaampaa, päädystä päätyyn mennään haipakkaa. Hyökkäyksistä ei kuitenkaan seuraa ainakaan vielä sen kummempaa. Parhaan vetopaikan saa Homie, 2vs1-tilanne päällä, mutta veto epäonnistuu ja hasekki nappaa sen vaivatta. Reilun neljän minuutin jälkeen käydään jo lähellä SSK-päädyssä, kun Hossa pääsee melko vapaasti vetopaikkaan. Pakki kuitenkin eteen, kiekko pomppaa takaisin Hossalle joka ei kuitenkaan saa kunnon vetoa aikaan ja tilanne kehkeytyy rämppäilyksi maalinedustalla. Sissit selviävät kuitenkin vain säikähdyksellä. Viimeinen minuutti on hyvää KS:n pyöritystä, mutta tilanne tauolle mentäessä silti SSK:lle 1-0.

--

3. erä

03:35 2-0 Lac (FuckUp, goalkeeper)

Arvio erästä: Kolmannessa erässä Sabres yrittää jo hyvinkin hyökkäysvoittoista peliä, mikä luo tilaisuuksia SSK:lle ylivoimahyökkäyksiin. Vetopaikat jäävät kuitenkin käyttämättä, ainakin erän puoliväliin asti. Todellakin vain puoliväliin asti, sillä 03:30 Sissikiekko 2vs1-tilanteessa, Lac päättää vetää itse ja ampuu kiekon tolpan kautta sisään ja lukemat vaihtuvat 2-0. Loppuerän SSK puolustaa tiiviisti joukkueena eikä jätä juuri KS:lle tilaisuuksia kaventaa, joten SSK korjaa pisteet lukemin 2-0.


*** Lac
** FuckUp
* menee vaikeaksi, sanotaan Sabresilta Ookke
Tietoja
Tuomari: Phaneuf
Lisätty: 08.10.2007 21:18

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.