Niksu 0+0=0
pelsu 1+1=2
SmL 0+2=2

<b>1.Erä</b>

1:51 0-1 Bailey (Kuhta , sml) - Kauhava pyörittää Kuoleman alueella ja Baileylle siunaantuu vetopaikka b-pisteen tuntumasta. Bailey ottaa tyhjät pois ja vetää etukulmaan.
2:29 0-2 Kuhta (sml , Bailey) - Kuhta rankaisee entistä seuraansa, kun vain kolmekymmentä sekuntia on kulunut edellisestä maalista.
4:36 1-2 Sharp - Kiekko zipataan suoraan aloituksesta Sharpille, joka latoo kiekon takakulmaan.

Kuolema saves: 4, poss: 48%
HC Kauhava saves: 3, poss: 51%

HC Kauhava painoi alussa hyvin päälle ja tekikin 30 sekunnissa kaksi maalia. Tämän jälkeen Kuolema taisteli itsensä maalin päähän hienolla aloituskuviolla.

<b>2.Erä</b>

0:28 2-2 arrow (Letti) - Letti passaa arrowille, joka sivaltaa kiekon takakulmaan.
0:47 2-3 pelsu - Pelsu niittaa kiekon vanhanaikaisella maalin perukoille.
3:42 3-3 arrow (Sharp , Letti) - Kiekko jää maaliviivalle Sharpin vedettyä. arrow vääntää kiekon väkisin maaliin.

Kuolema saves: 7, poss: 50%
HC Kauhava saves: 5, poss: 49%

Aivan erän alussa Kuolema tasoitti arrowin maalilla, mutta vain kymmenisen sekuntia myöhemmin pelsu niittasi kiekon reppuun vanhanaikaisella. Kuolema ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan iski tasoitusmaalin pelsun ensiksi kustua vastapäädyssä onen.

<b>3.Erä</b>

1:07 4-3 Letti (arrow) - Kuolema pyörittää kauhavapäädyssä, kunnes Letti pääsee sivaltamaan b-pisteen tuntumasta kiekon etuylämummoon.
2:19 5-3 arrow (Letti , Ndur) - Letti syöttää ja arrow takoo. Niin helppoa kun sen osaa.
2:40 6-3 Letti
4:44 6-4 Bailey (pelsu , Kuhta) - Bailey pommittaa b-pisteeltä takakulmaan.

Kuolema saves: 2, poss: 58%
HC Kauhava saves: 5, poss: 41%

Kuolema pisti vielä extra-vaiheen päälle ja karkasi kolmen maalin johtoon. Bailey vielä kaunisteli lukemia erän loppupuolella.

<b>Loppuraportti:</b>
Kauhava aloitti pelin väkevästi ja siirtyikin kahden maalin johtoon ennen ensimmäisen erän puoliväliä. Sharp kuitenkin pääsi tasoittamaan ennen erän loppua. Toisen erän alku jo näytti mitä tulevan piti: arrow pääsi tasoittamaan ottelun. Sitten pelsu pääsi tuikkaamaan vanhanaikaisella kiekon pömpeliin. Sitten tapahtui ottelun ratkaiseva käänne, momentum, pelsu kusi onen, seuraavasta hyökkäyksestä Kuolema tasoitti ja pääsi kolmanteen erään tasatilanteesta. Viimeisessä erässä Kuolema ikään kuin aloitti puhtaalta pöydältä ja latoi kolme maalia putkeen katkaestaessaan Kauhavan selkärangan. Loppuerä olikin vain pelailua Baileyn kaunistellessa numerot 6-4:ään. Näin ollen Kauhavan huonon kolmannen erän takia pisteet Kuolemalle. Mitä olisikaan tapahtunut, jos pelsu olisi vienyt Kauhavan 4-2 johtoon?