Messi 2+1=3
nevis 0+2=2
temuri 1+3=4

<b>1.Erä</b>

2:23 0-1 gunski (temuri) - gunski käveli Firenze puolustuksen ohitse b-pisteelle ja tarkka veto takakulmaan.
4:27 1-1 Hejda - Hejda saa kiekon aloituksesta ja pääsee keskustaan vetämään kiekon takakulmaan
4:32 1-2 Drk (temuri) - temuri hoitaa aloituksen ja passaa Drk:n läpiajoon, josta kiekko maalin perukoille.

Firenze saves: 4, poss: 46%
Takapihan Kollit saves: 0, poss: 53%

Takapihan Kollit hallitsi lievästi erää. Kuten torjunnat kertovat kollien molari ei torjunut vetoakaan, torjuntaprosentti huikea 0%. Kollit saivat aivan erän loppun vielä onen, mutta temuri suti kiekon tolppaan.

<b>2.Erä</b>

2:44 1-3 gunski (Nevis , temuri) - gunski pääsee Firenze puolustajien välistä läpiajoon ja sijoittaa kiekon varmasti reppuun.
5:29 1-4 temuri (Nevis, gunski) - Hieno kuvio. Nevis passasi ensiksi taakse gunskille, joka syöttää kiekon takaisin Nevikselle. Tätä seurasi Neviksen lämypassi takatolpalle hiipineelle temurille.

Firenze saves: 4, poss: 48%
Takapihan Kollit saves: 3, poss: 51%

Erän alussa Firenzellä oli paikko tasoittaa ottelu 2-2:een, mutta kadet jäätyivät ja tilanne kuivui kasaan. "Jos et tee maalia, kaveri tulee ja tekee." toistui tämän jälkeen Kollit latoivat kaksi maalia ja Firenze yritti pysytellä mukana kaukovedoilla.

<b>3.Erä</b>

4:23 2-4 Gabri (Tomm , Hejda) - Gabri pääsee tälläämään etukulmasta sisään hyvän maskin saattelemana.

Firenze saves: 1, poss: 54%
Takapihan Kollit saves: 1, poss: 45%

Firenze pääse peliin paremmin mukaan ja sai aikaan kavennusmaalin, mutta Kollit sai jäädytettyä pelin niin ettei lisämaaleja nähty.

<b>Loppuraportti:</b>
Takapihan Kollit oli selvästi ottelun pirteämpi osapuoli, kaikin puolin peli oli Firenze-nelikkoa monipuolisempaa. Kun Firenzellä hyökkäykset yksi toisensa jälkeen päätyi vetoon b-pisteeltä maalivahdin syliin, Kollit loivat hyvällä syöttelypelillä satavarmoja maalipaikkoja. Firenzellä oli pari ratkaisevaa paikkaa vaihtaa ottelun kulkua, mutta kädet jäätyivät ratkaisuhetkillä. Näin ollen Takapihan Kolleille ansaitut pisteet.