Ricky 0+1=1
Walkeri 0+1=1
Zak 2+0=2

<b>1.Erä</b>

4:52 1-0 kalkku (Rankaisu) - Rankaisu passaa kalkulle, joka vetää tarkasti b-pisteeltä kiekon börsää.
5:30 2-0 Rankaisu - Rankaisu vetää tarkasti takakulmaan b-pisteen lähettyviltä.

Nature Club saves: 1, poss: 52%
Last Period saves: 2, poss: 47%

Erä oli aika lailla keskialueella passailua Nature Clubin lievällä hallinnalla höystettynä. Erän loppupuolella Nature Club rankaisi hyvistä vetopaikoista tarkoilla laukauksilla.

<b>2.Erä</b>

0:10 2-1 Zak (Jesse , Ricky) - Zak pääsee puolittain läpiajoon ja sijoittaa tarkasti takakulmaan.
2:49 3-1 Rocko (Cypress , Rankaisu) - Rocko pääsee kuin vahingossa vetämään: löysä veto etukulmasta sisään. Mokke mitä teet??
3:36 3-2 Zak - Zak taistelee kiekon kanssa pelaajien läpi ja loppujen lopuski vetää kiekon etukulmasta sisään maalivahdin ihmetellessä taas.
4:32 4-2 Rocko (Cypres) - Cypress passaa Rockolle, joka vetää kiekon maaliin maalivahdin kilven kautta.

Nature Club saves: 5, poss: 46%
Last Period saves: 6, poss: 53%

Tasaista naalirikasta paukuttelua maalivahtien ollessa "liekeissä".

<b>3.Erä</b>

4:52 5-2 Rankaisu (Cypress , Rocko) - Cypress passaa Rankaisun puolittaiseen läpiajoon, josta Rankaisu sijoittaa kiekon takakulmaan.

Nature Club saves: 4, poss: 59%
Last Period saves: 4, poss: 40%

Nature Club hallitsi erää suvereenisti ja tekikin vielä yhden maaliin. Last Period ei saanut kunnon myllyä käyntiin nousun mahdollistamiseksi.

<b>Loppuraportti:</b>
Nature Club hallitsi ottelua Last Periodin jäädessa ottavaksi osapuoleksi. Nature Club viimeisteli hyvien kuvioiden päätteeksi tarkoilla vedoilla hieman LP-maalivahdin avustuksella. Zak yritti pitää Last Periodia pelissä mukana muutamalla maalillaan, mutta ei tällä kertaa ja näin ollen pisteet ansaitusti Nature Clubille.

<b>Tähdet:</b>
*** Rankaisu - Hyvät syötöt ja tarkat vedot, tehokkain Nature pelaaja.
** Rocko - Hoiti puolustuksen hyvin ja kerkesi siinä samalla heittää kaksi maaliakin.
* Cypress - Divaridebyytissaan 3 syöttöpistettä.
Tuomari: JJokinen
Lisätty: 07.10.2007 22:18