Kikihiri 0+1=1
m1rr1 0+0=0
Saarinen 1+0=1
uizii 0+0=0

Pohjustus. "heikosti" alkukauden pelanneella Habsilla on edessään kova vieraspeli MalPo luolassa. Malpo on aloittanut hyvin alkukauden menettämällä vain 2 pistettä. Ennakkosuosikki on siis MalPo.

1 erä

Peli lähtee räjähtävästi käyntiin ja ensimmäisellä minuutilla nähdään hienoa päästä-päähän kiekkoa, joka lopulta päättyy hienoon kuvioon. Jonka tuloksena Modano siirtää kiekon reppuun, ja MalPot 1-0 johtoon.

2:25 Unelma alun saanun MalPo siirtyy jo 2-0 johtoon. Maali jäi kuitenkin näkemättä. Katoson mukaan oli "kaunis" maali

3:05 MalPon jätkät tekevät Kolmeen-nollaan. Tuomari ei kerinnyt näkemään tätä vielä edellisen maalin kirjoittelun takia.

4:37 MalPo lähtee jälleen hyökkäykseen joka päättyy Kurrin vetoon b-pisteen kaarelta. Maalivahdilta kuitenkin tärkeä torjunta.

1 erässä Habsit eivät saaneet oikeastaan mitään aikaan, ja MalPot iskivät lähes, joka paikasta

Torjunnat: MalPot: 2 Habsit: 5

2 erä.

0:20 MalPo jälleen pyörittämssä. Pienehkön lyhytsyöttely tuokion jälkeen Kurri ampuu pommia kohti takakulmaa. Habs molari kuitenkin hereillä.

1:43 mumm kävelee Habsin puolustukseen kuin kuntosalin avoimien ovien päiviin ja ampuu kiekon päin veskaria.

1:46 Maalivahti iskee omiin.

2:21 Habsilla eka tekopaikka joka tulee Saariselle. Tämän veto suuntautuu kuitenkin aikalailla päin häkkäriä.

3:14 Habsilla toinen osittainen tekopaikka. Predan lätty jää kuitenkin veskan hanskaan

3:51 Hienohko Habs hallinta päättyy tylysti MalPon maalin. Hieno kuvio päättyy Kruuna tälliin takakulmaan.

4:43 Habsilla ONE, mutta maalivahti syöksyy ja pelastaa tilanteen.

5:30 Saihan se Saarinen kiekon reppuun oneiden ja hyvien veto paikkojen jälkeen. Habsille lohtua 5-1 maalista. Preda keskitti hienosti takatolpalle mistä saarinen siirsi tyhjään reppuun

Habs alkoi päästä jo hieman peliin mukaan mutta MalPo teki maalit. Peli 5-1. Onko tämä jo selvä?

torjunnat: MalPo : 8 Habs: 10

3 erä.

0:30 MalPon tavaramerkki vahva aloitus osoittautuu jälleen todeksi. Hieno kuvio päättyy kuitenkin Habs puolustuksen täpärään pelastukseen

1:00 Kiekko käy jo tolpassa MalPon toimesta.

1:48 Molke maskissa ja veto viivalta. Maalivahti kuitenkin tekee ihme pelastuksen. Arvatkaa kumpi joukkue? MalPopa tietenkin

2:45 mumm lähettää malpo hyökkäykseen vastariin ja tuloksena maali. Modano syöttää pakin jalkojen edestä kruunalle joka tällää etukulmaan.

5:12 MalPo painostaa ja Han puolustaa. Jälleen veto veskarille jolla on ollut hikinen ilta. Kiekko ei kuitenkaan mene nyt reppuun.

3 erässä habsilla ei oikeastaan ollut yhtään kunnon hyökkäystä. MalPo teki selväksi heti erän alussa kuka on pomo. Vakuuttava näytös MalPon miehistöltä

Torjunnat: MalPo: 2 Habs: 8

Tässä pelissä ei voi tähtiä jakaa sillä MalPo miehistö pelasi jumalallisesti ja Habsit aika heikosti.

--------------------------------------------------

Jälkipelit.

Lehdistötilaisuus jälleen täynnä kaiken karvaista mediaa ja kysymyksiä kuuluu joka suunnasta. Lopulta saadaan järjestystä saliin ja kuullaan ensimmäinen kunnon kysymys. "Mitä mieltä olitte pelistä"

Kashmir tarttuu mikkiin ja kertoo nopealla ja epäselvällä puheella: pelattiin sopivalla tasolla peltiliigan 2.divarikarsintoihi. siellä ois ehkä kaatunu peräkammarin pojat HC tai mikälie. luvut suosi meitä. ois toki ollu mahdollisuudet meilläki pariin maaliin mutta rehellisyyden nimissä kävi tuuria ettei meidän päästetyt maalit lueta kaksnumeroisena lukuna.. terkut äitille. kato, ajan ilma käsiä!

Tämän aikana MalPon edustaja hiipii takavasemmalle kenenkään huomaamatta ja täten jäi kommentit saamatta.

wsl kiittä ja kumartaa. Ulvila hiljenee..
Tuomari: Wesslin
Lisätty: 07.10.2007 21:57