Phoenix 0+1=1
RottaQnq 0+0=0
WildChild 2+0=2

1.Erä
Tasaista peliä, ACA:n hyökkäykset tyrehtyivät liialliseen yksinyrittämiseen. Erän puolivälillä ACA:n puolustajat sähläävät omalla siniviivalla ja WildChild nappaa kiekon ja polkaisee karkuun. 0-1 by
WildChild.

2.Erä
1-1 by Shabe (Hate, weza)
ACA saa hyvän myllyn päälle heti alkuun ja syöttelykuvion päätteeksi Shabe vetää kiekon etukulmaa kohti, joka painuu sisään helponnäköisesti. ACA hallitsi erää ja Haten kentälle tulo toi peliin tempoa ja ennenkaikkea syöttelyä.

3.Erä
Kanat saa minuutin pelaamisen jälkeen kiekon maalille ja se rämpytetään väkisin sisään. 1-2 by WildChild (Phoenix, Ligoori)
ACA:n loppumyllytykset jää poies, kiekkoa ei saada millään toimitettua maalille. ACA ottaa maalivahdin pois ajassa 05.30, mutta ei ehdi enää rakentamaan hyvää tilannetta.