Roope 3+0=3
Tekninen 0+1=1

<b>1.Erä</b>

1:51 0-1 Roope (Jusaa)
Roope pääsee Jusaa:n syötöstä läpiajoon ja sijoittaa kiekon varmasti takakulmaan.

4:12 stbk laukoo tolppan ja Tomekki sutii reboundista ohi.

Helsingin Jokerit saves: 4, poss: 36%
Leningrad Cowboys saves: 0, poss: 63%

Leningrad hallitsi hienokseltaan ja sai aikaan maalin pienestä Jokeri-puolustuksen nukahduksesta.

<b>2.Erä</b>

1:07 Kiekko näyttää jo menevän maaliin Tomekin laukauksesta, mutta maalivahti saa hienokseltaan patjan väliin.

3:46 1-1 Tomekki (stbk)
stbk heittää lämypassin laidan tuntumasta maalin eteen, jonne Tomekki on unohdettu. Näin ollen Tomekki saa sivaltaa tyhjiin Jokeri-tasoituksen.

Helsingin Jokerit saves: 0, poss: 43%
Leningrad Cowboys saves: 2, poss: 56%

Erä oli lievää Jokereiden hallintaa. Jokereilla oli muutama hyvä paikka, joihin lukeutui Tomekin hyvä laukaus b-pisteeltä sekä myös Tomekin tasoitusmaali stbk:n huippusyötöstä. Cowboyt eivät saaneet edes laukastakaan kohti Jokeri-maalia.

<b>3.Erä</b>

2:31 2-1 Tomekki (Ghosty , stbk)
Jokerit hyödyntää hyvin aloituksen. stbk passaa Ghostylle, joka syöttää laidalta maalin eteen Tomekille ja Tomekki antaa kultaranteidensa laulaa.

4:36 2-2 Roope (Tekninen , Jusaa)
Tekninen vetää tolppaan, josta kiekko kimpoaa maalin eteen Roopelle, joka paukuttaa kiekon sisään.

5:36 2-3 Roope

Helsingin Jokerit saves: 2, poss: 40%
Leningrad Cowboys saves: 5, poss: 59%

Jokerit menee erän alussa johtoon hienolla kuviolla, mutta erän loppupuolella tulee Jokereille "blackout". Cowboyt tulee rinnalle ja ohi kahdella Roopen maalilla.

<b>Loppuraportti:</b>
Ensimmäisessa erässä Roope vie Lecot johtoon läpiajosta, muutenkin erä oli pientä Cowboyiden hallintaa. Toisessa erässä Jokerit paransi otteitaan ja tekivät tasoitusmaalinkin. Viimeisen erän alussa Jokerit menee johtoon hienolla kuviolla, mutta erän loppupuolella Jokereilla tulee musta hetki ja Roope vie Leningradin voittoon. Jokereiden mustat hetket ensimmäisen erän alussa ja kolmannen erän lopussa maksoivat voiton ja näin ollen Leningrad Cowboysit lähtevät avauspisteet mukanaan kohti uusia tuulia.