LaitataklausLaitataklaus - Darra OYDarra OY 2-1

Flappis 0+1=1
pontti 0+0=0
Toby 0+0=0
Xirean 0+0=0

Laitataklaus on lievä ennakkosuosikki tähän matsiin lähdettäessä. Sama nelikko tahkonut jo muutaman voiton joukkueelle. Darra ei kuitenkaan anna tuumaakaan periksi, joten tiukkaa peliä luvassa.

1. ERÄ
Eipä paljon mitään...

Saves: 3 - 4
Poss: 42% - 57%

Laitataklaus toi kiekon ylös nopeasti joka kerta, mutta Darran aluehyökkäys oli parempaa. Kuitenkaan ei molempien muutamista paikoista huolimatta maaleja nähty.

2. ERÄ
11:04 1-0 L.Nagy (kalleh Laita)
kalleh kiskaisee kulmauksesta maalille, josta L.Nagy sutaisee maalin.

Saves: 4 - 3
Poss: 40% - 60%

Darrakin sai nopeampia hyökkäyksiä aikaan eikä erässä nähtykkään pahemmin aluehyökkäystä. Molemille joukkueille (etenkin Darran hyökkäysparille) siunautui todella paljon paikkoja, mutta vain Laitataklaus sai kiekon reppuun asti.

3. ERÄ
12:14 1-1 Duntski (Flap)
Puasosen piiskaus tuottaa tulosta. Duntskin tarkka laukaus tolpan kautta uppoaa.

15:13 2-1 kalleh
kalleh karkaa osittain laidalta ja vetää suht kaukaa tarkan kudin maalin perukoille.
(Toeni) lol
(Toeni) nuilla samoilla paskavedoilla ne pudotti meijät karsinnoista

17:02 Laitataklaus vetää pitkän. Darra päättää ottaa maalivahdin ulos ja lisämiehen jäälle.

Saves: 5 - 1
Poss: 40% - 59%

Kolmannen erän alku mennään molempien joukkueiden nopeissa hyökkäyksissä ja loppua kohden Laitataklaus alkaa puolustamaan, mutta Darra ei onnistu maalinteossa.

Saves: 12 - 8

Kokonaisuutena suht nopeatempoista peliä. Darra painosti, mutta maalinteko kusi, kun sen aika oli. Laitataklaus hyödynsi omat paikkansa ja näin pisteet sinne.