Teisa 0+1=1
teumeri 1+1=2
weza 0+0=0

maaliton

Erä oli ACA:lla hieman puolustuspainoitteinen, mutta onnistuivat pitämään tilanteen tasan.

1-0 Epäilys (Lenni,Hercu) Pyöritys ja näppärä veto.
2-0 Epäilys ,Veska jättää maalin edustan vartioimatta ja Epäilys saa kuin saakin kiekon survottua ihmismassan läpi maaliin.
2-1 Garth (Teisa,Nikson) Teisan keskitys siniviivan tuntumasta tavoittaa maalinedustalla hääräävän Garthin, joka siirtää vauhdista kiekon maalin perukoille.
3-1 Lenni
5.50 Garth pääsee vielä kokeilemaan veskaa vastaan
läpi, mutta tuloksetta.

Erä lähes ensimmäisen kaltainen, mutta atleeteilla jo muutama hyvä maalintekopaikka.

1.12 Garth pääsee Niksonin kanssa kaksykköseen, mutta tulosta ei tahdo syntyä.
2.47 Garthille vapautuu kavennusmahdollisuus päästyään puolittain läpi, mutta maalivahti on hereillä.

3-2 Nikson (Garth) Keskitys maalille ja Nikson ei erehdy.

ACA jäis siis pisteittä, mutta paransi peliään huikeasti kolmanteen erään. Vaikka tulos jäikin tasaiseksi voidaan silti todeta, että Restartilla oli pieni niskaote vastustajaansa, joten ansaittu voitto keltapaidoille.