tilpero 2+2=4
Tunski 2+2=4
Väinämö 2+1=3

0-1 Tunski (Niksu)

Tasaista vääntöä kummaltakin joukkueelta, Tunski onnistuu kuitenkin hyödyntämään paikkansa ja erätauolle mennään Kauhavan 1-0 johtoasemassa.

0-2 tilpero (Väinämö)
0-3 Väinämö (tilpero,Tunski) -Mainittakoon Väinämön komea siniviivaveto.
0-4 tilpero
1-4 -HaBa-

Toinen erä mentiin jo Kauhavan tahdissa ja tilanne kasvoi pian 4-1 Kauhavan eduksi. Ilmeisesti unffeilla alkoi jo painamaan edellinen voitokas Kouvola-matsi pohkeissa. Pientä valonpilkahdusta antoi -HaBa-:n kavennusmaali erän loppu puolilla.

1-5 Tunski (tilpero)
1-6 Väinämö (Tunski)

Kolmas erä meni katsellessa ottelua lagisen ruudun takaa, joten ei mitään sen kummempia detaileja. Ottelu päättyi kuitenkin Kauhavan selvään voittoon 6-1, vaikka unffit taistelivatkin koko ottelun ajan.

Illan tähdet menevät:
***Tunski ,Ottelun ehkä näkyvin pelaaja. Loi hyvin tilanteita ja aiheutti harmia Unforgivenin puolustukselle. Saldoa kertyi 2+2.
** tilpero ,Illan toinen pistenikkari, myöskin 2+2. Pelasi hyvin ja käytti paikkansa.